Gyógyszeripari óriás a szponzorok között

A Manchester United egy többéves szponzori megállapodást jelentett be a mai napon a koreai Cho-A Pharm gyógyszeripari vállalattal, amellyel a klub hivatalos gyógyszeripari partnere lett Koreában és Vietnamban.


A partneri megállapodás értelmében a Cho-A Pharm különbözõ termékei, úgy mint táplálékiegészítõ és diétás készítmények, illetve vény nélkül kapható gyógyszerek, mind a Manchester United logójával ellátott csomagolással jelennek majd meg ettõl kezdve.

 

Mindez arra is lehetõséget biztosít a Cho-A Pharm számára, hogy Korea és Vietnam területén integrált marketingstratégiájában is szerepet kapjon a klub. Közös elkötelezõdésüknek köszönhetõen az ifjúsági futballt fogják népszerûsíteni a régióban, emellett pedig a Cho-A és a United további közös aktivitásokban vesz majd részt, úgy mint a Manchester United Soccer School program, ahol a fiataloknak lehetõségük van megtanulni, miként játszik a Manchester United.

 

 

A Cho-A Pharm cég 26. születésnapját ünnepli ebben az évben, több mint 200 terméküket pedig több mint 20 országba exportálják. Helyi szintén a Cho-A Pharm termékeket a MediPharm vállalat árusítja, amely a legnagyobb gyógyszertári hálózattal rendelkezik Dél-Koreában, több mint 1000 üzlettel.

 

"A termékfejlesztés mellett való elkötelezõdésük, azzal a vággyal vegyítve, hogy õk legyenek az iparág vezetõ vállalata, a Cho-A nem véletlenül piacvezetõ Korea és Vietnam területén" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United csoport ügyvezetõ-igazgatója.

 

"A Cho-a lenyûgözõ tervekkel rendelkezik azt illetõen, hogy globalizálja tevékenységét, és elkötelezett hívei annak, hogy a Manchester Uniteddel való partnerségükkel a futballra inspirálja a fiatalokat két piacán. Miután Dél-Koreában és Vietnamban több mint 40 millió követõvel rendelkezik a Manchester United, a Cho-A fantasztikus lehetõséget nyújt majd számunkra, hogy közelebb kerülhessünk helyi szurkolóinkkal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!