Wayne hisz Welbeck felépülésében és a válogatottban

Wayne Rooney izgatottan várja és készen áll az angolok világbajnoki nyitómeccsére, amit az olasz válogatott ellen vívnak szombaton és úgy érzi, Danny Welbeck felépül addigra.


A United csatárát kollégájáról kérdezték azt követõen, hogy Welbz kihagyta a szerdai edzést, majd arról is említést tett, szerinte a csapat jobb formában van, mint bármikor, amióta õ maga berobbant a nemzetközi színtérre.

 

"Danny rendben lesz" - mondta Rooney riportereknek. "Biztos vagyok ebben. Csak nem kozkáztatott semmit az edzésen, de pénteken már edzeni fog és bevethetõ lesz, ebben biztos vagyok."

 

"A cél az, hogy megnyerjük a sorozatot. Erre készítettük fel saját magunkat. Nyilván ezúttal más a tervezett út, de a cél ugyanaz - megpróbálni sikert elérni."

 

 

"A fiatal játékosok rengeteg energiát és élénkséget hoznak a csapatnak. Ez a legjobb keret, amióta válogatott vagyok. Nagyszerû részének lenni és úgy néz ki, Anglia fényes jövõ elõtt áll."

 

"Száz százalékig fittnek érzem magam, készen állok a tornára. Minden tõlem telhetõt bele fogok adni, hogy megpróbáljak segíteni a csapatnak. Rengeteg jó képességû játékosa van a keretnek, öröm a részének lenni. Úgy érzem, még mindig komoly szerepem van és ennek eleget akarok tenni. Úgy érzem, mindannyian igazán izgatottak lehetünk!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!