Blackmore Nani mögött áll

Clayton Blackmore arra számít, hogy Nani a portugál válogatott tagjaként megmutatja valódi énjét a világbajnokság alatt.


A Manchester United korábbi játékosa szerint a szélsõ kulcsfigurája lehet csapatának és biztosíthatja, hogy a Cristiano Ronaldót is soraiban tudó Portugália sokáig eljusson a tornán.

 

Naninak frissnek kell lennie a vébére, miután a legutóbbi szezonban csak hét bajnokin szerepelt kezdõként és az írek elleni, utolsó felkészülési mérkõzésükön ragyogott a játékos.

 

"Argentína az én favoritom" - mondta Blackmore a ManUtd.com-nak. "Úgy érzem, Lionel Messinek jó világbajnoksága lesz. Argentína nagyon erõs elõre, bár nem tudom, mennyire biztos a hátsó négyesük."

 

"Európai csapatok közül Portugáliának szurkolok. Ha a te csapatodban van a világ legjobbja, az már fél siker. Vannak más jó játékosaik is és azt várom, hogy Nani remekelni fog."

 

 

"Nem sokat játszott a szezonban és olykor küzdött azzal, hogy meggyõzze a tömeget. De biztos vagyok abban, hogy a drukkerek rájönnek majd, ha egy jó vébé lesz mögötte, mögé álljanak, amikor visszatér."

 

"Ha nyaggatják, az nem segít neki. Láttam õt edzésen, félelmetes volt. Ronaldo olyan játékos, akihez ragaszkodhatsz és ez felemeli õt, arra készteti, hogy még keményebben dolgozzon. Úgy vélem, Naninak szüksége van arra, hogy tudja, a szurkolók és a menedzser mögötte áll, mert így tud úgy teljesíteni, amire képes."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!