De Gea változásokra számít

David de Gea elmondása szerint izgatott a változások és az innováció miatt, amit az új menedzser, Louis van Gaal hoz a Manchester Unitedhez.


A 23 éves kapus - aki jelenleg a spanyolokkal a világbajnokságon szerepel - mind Sir Alex Fergusonnál, mind David Moyes-nál elsõ számú hálóõr volt.

 

A spanyol válogatott ma este éppen van Gaal csapatával csap össze a D-csoportban, De Gea pedig arra is gondol, milyen lesz majd a felkészülés az új menedzserrel.

 

"Mindent megnyert edzõként. Nagyon jó menedzser és úgy hiszem, rengeteget ad majd a Manchester Unitednek" - kezdte David. "Fontos és innovatív ötleteket fog hozni, szerintem nagyon jót jelent majd nekünk. Sokat fog segíteni, mert más stílusú játékot fog megvalósítani."

 

"Anglia remek hely a focira, a szurkolók nagyon tisztelnek, ami csodálatos dolog."

 

 

Bár a United kapusa a nemzeti csapatban csupán harmadik számú választásnak számít, így nem várható, hogy pályára lép ma este manchesteri csapattársa ellen, de elárulta, beszéltek egymással a találkozóról.

 

"Küldtem neki egy sajátságos üzenetet. Õ egy igen remek játékos, akit szorosan kell kövessünk. Remélem, hogy csendes mérkõzése lesz."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!