Butt menedzser lenne

Nicky Butt szeretne elõlépni menedzserré, de megerõsítette, három ajánlatot is visszautasított már.


A Manchester United egykori középpályása - aki jelenleg a United tartalékainál dolgozik - elismerte, az ideális szerepre vár, de nem fog túl sok kockázatot felvállalni, hiszen tudja, hogy manapság a menedzseri munka igen illékony dolog. Sõt, az angol válogatott egykori játékosa figyelmeztette leendõ munkaadóját, egy csomó dologban egyezniük kellene ahhoz, hogy sikerüljön elcsábítani õt a Premier League-ben szereplõ klubtól.

 

"Rengeteg munkalehetõség van, de mi kedvéért is mennék máshova?" - mondta Butt a Daiyl Starnak Dublinban. "A Manchester Unitednél vagyok, tíz percre lakom az edzõpályától, olyanokkal dolgozom együtt, akik tisztelnek és boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerû klubnál lehetek. Szóval miért adjam fel mindezt és csatlakozzam egy olyan klubhoz, ahol nem ismernek, nem tisztelnek annyira és ahol fennáll a veszélye annak, hogy hat hónap után kirúghatnak?"

 

 

"Ha valahova mennem kellene, az csak olyan klub lenne, ahol a tulajdonos, a játékosok és a megfigyelõk esetében is fennáll a bizalom. Rengeteg dolog van, aminek egyeznie kell. Volt számos, informális beszélgetésem klubokkal, leültünk és felvázoltam a filozófiámat. Ha kedvelnek, akkor minden rendben, de ha nem, akkor nem az a klub az, ahol helyem van."

 

"Eljön majd az az idõ, amikor kockázatot kell vállalni, de megfelelõ kockázatvállalásnak, egy kiszámított döntésnek kell lennie."

 

"Három ajánlatom is volt, de nem kedveltem az illetõket. Nem tetszett az, ahogyan a korábbi menedzsereikrõl beszéltek, ez pedig elzárt engem ezektõl a lehetõségektõl."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!