Van Gaalnak nem kellett Fabregas

Louis van Gaal állította le a Manchester Unitedet abban, hogy leigazolja a régóta célpontként számon tartott Cesc Fabregas-t, mivel úgy véli, Juan Mata hasonló játékos és képes lesz a következõ szezonban ragyogni ugyanazon a poszton.


Fabregas-t az elõzõ héten igazolta le a Chelsea, ám az utóbbi egy évben sokkal inkább a United dolgozott azon, hogy megszerezze a spanyol válogatott játékost és dinamizmust vigyen vele a középpályára.

 

Úgy tûnik, Ed Woodward, a United ügyvezetõje hiába dolgozott ezen az üzleten, mivel van Gaal szerint túl könnyelmû döntés lett volna leigazolni Fabregas-t, mivel már rendelkezik a klub egy top játékmesterrel Mata személyében.

 

A Vörös Ördögök januárban 37,1 millió fontért igazolták le a spanyolt a Chelsea-tõl és abban bíznak, hogy a következõ szezonban is olyan formában lesz, amelyet látván lesújtó hangulatba kerülnek a londoni klub drukkerei.

 

 

Bár még meg kell várni, hogy a manchesteriek új menedzsere a kedvenc posztján számít-e Matára, az a tény, hogy visszalépett Fabregas leigazolásától, igen komoly jel arra, hogy ott számol a spanyollal.

 

Érkezése után Mata remek passzaival és kíméletlen befejezéseivel is magára vonta a figyelmet az Old Traffordon és végül hat gól mellett hét gólpasszt könyvelhetett el a neve mellé.

 


Givemesport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!