Spanyolország kiesett

A címvédõ két csoportkör után már biztos kiesõ, miután a Maracanában 2-0-ra kikapott Chilétõl.


David de Gea sérülés miatt a nevezett keretben sem volt, míg Juan Mata csak a kispadot koptatta ezen a találkozón is. Spanyolország a pénteki, hollandok elleni 1-5 után tegnap is vereséget szenvedtek, így már csak az ausztrálok elleni csoportkör vár rájuk a tornán.

 

Chile kezdte jobban a mérkõzést, elsõ támadásukból majdnem gólt szereztek és hihetetlen intenzív játékot tartottak fenn. A dél-amerikaiak vezetését Eduardo Vargas szerezte meg, aki higgadtan, Iker Casillas-t is kicselezve, Ramos-szal a nyakán értékesítette helyzetét.

 

 

A második gól két perccel a szünet elõtt jött, Alexis Sanchez szabadrúgása egyenesen Casillas felé szállt, a kapus kiütötte a játékszert, ám a kipattanót Charles Aranguiz bevágta a hálóba.

 

Vicente del Bosque a félidõben lehozta Xabi Alonsót, helyette inkább Kokét állította a csapatba, mint Matát tette volna és miután Sergio Busquets kihagyott egy nagy helyzetet, Fernando Torres is beszállt a meccsbe. Mauricio Isla nagy helyzetben nem tudta növelni csapata elõnyét, míg a spanyoloknál Santi Cazorla is pályára lépett, Matának így tovább kellett várnia egy esetleges világbajnoki szereplésre. Claudio Bravo még hatalmasat védett Andres Iniesta próbálkozásánál, Chile megõrízte elõnyét és biztos továbbjutónak mondhatja magát a hollandok mellett.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!