Vale: Mindent bele fogunk adni

Antonio Valencia csalódott, amiért ma este, a Honduras-Ecuador találkozón nem nézhet farkasszemet korábbi wiganes csapattársával, Wilson Palacios-szal.


A Manchester United szélsõje egy másik hondurasi játékost, Maynor Figueroát is ismeri azokból az idõkbõl, amikor még Steve Bruce vezette a Wigant, de elmondta, a barátság péntek este nem jelent majd semmit azok után, hogy mindkét válogatott kikapott az elsõ világbajnoki meccsén.

 

"Sajnálom, hogy Wilsont kiállították" - mondta Valencia. "Remélem, hogy gyorsan túlteszi magát ezen a rossz pillanaton. Ám nekünk mindent bele kell adnunk a nemzetünkért. Pozitív lelkiállapotban vagyunk."

 

 

Egy évtizeddel válogatott bemutatkozása után - amikor szintén Honduras volt az ellenfél - jóval nagyobb felelõsség hárul Valenciára csapatkapitányként és nagyobb hatásgyakorlást várnak tõle 72. fellépése során.

 

"Tono rendben van" - nyilatkozta Reinaldo Rueda, az ecuadoriak szövetségi kapitánya azután, hogy a Svájc ellen mutatott teljesítményéért néhányan kritizálták a szélsõt. A kapitány kijelentette, a Valenciára nehezedõ nyomás normális, olyasmi, ami már évek óta Antonio vállán hever.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!