Világbajnoki gólok

Mivel a Manchester United válogatott játékosai közül ma senki sem lesz akcióban, unalomûzõnek nézzünk néhány gyönyörû találatot ex-Vörös Ördögöktõl a világbajnokságokon.


Nem is kell messzire mennünk egy szemet gyönyörködtetõ találatért, mivel rögtön itt van Robin van Persie idei hihetetlen fejese Spanyolország ellen, de vajon találunk ennél szebb mutatványt a United egykori válogatott játékosaitól?

 
Ezt persze mindenki maga döntheti el, de itt van néhány hasonlóan remek gól ex-Vörös Ördögök elõadásában.
 
Paul Scholes ( Anglia v Tunézia, 1998)
A tizenhatos elõterében kapott egy labdát Paul Ince-tõl, majd jobb lábbal a kapu felsõ sarkába szúrt, ezzel beállítva a 2-0-ás gyõzelmet Tunézia felett.
 
 
Diego Forlan ( Uruguay v Szenegál, 2002) 
A szõke hajú csatár mellkassal vette le a labdát és gondolkodás nélkül 20 méterrõl kíméletlenül bevarrta.  
 
 
Bobby Charlton ( Anglia v Portugália 1966) 
Az angolok talizmánjának 2 góllal is sikerült hozzájárulnia a gyõzelemhez, mely késõbb igen fontosnak bizonyult, amikor a döntõben  Anglia világbajnoki címet szerzett.
 
 
David Beckham ( Anglia v Kolumbia, 1998) 
A válogatott szövetségi kapitánya, Glenn Hoddle nyilvánosan megvádolta azzal, hogy nem koncentrál eléggé a tornára, szavainak nyomatékot adva Beckham nem kezdett a válogatott elsõ két mérkõzésén. A harmadik mérkõzésen Kolumbia ellen már játszott és egy távoli szabadrúgásból, válogatott pályafutása során elõször, eredményes volt és Anglia 2-0 arányban gyõzött.
 
 
Park Ji-sung ( Dél-Korea v Görögország, 2010) 
A koreai erõmû csodálatos szólóval rohant neki a görögök védelmének és segítette hozzá góljával csapatát a 2-0-ás gyõzelemhez.
 
 
Bryan Robson ( Anglia v Franciaország, 1982) 
A leggyorsabb gól a világbajnokság akkori történelmében. A kezdõ sípszó után egy bedobást követõen remekül helyezkedett és ballábbal kíméletlenül megszerezte a háromoroszlánosok vezetõ gólját mindössze a 27. másodpercben.
 
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!