Stewart marad a Tigriseknél

A fiatal szélsõ élvezi, hogy az elsõ csapat tagja lehet.


A Hull City a szezon végéig meghosszabbított a Manchester United fiatal szélsõjével, Cameron Stewarttal a kölcsõnszerzõdését.

 

 



A hét elején a Hull lépéseket tett annak érdekében, hogy továbbra is soraikban tudják Cameront, ennek köszönhetõ, hogy a szezon végéig sikerült meghosszabbítaniuk a kölcsönszerzõdését.

Stewart lenyûgözte jelenlegi csapatát az utóbbi három találkozón és a hétvégi, Bristol City elleni 2-0 alkalmával Jay Simpson mindkét gólja elõtt õ volt az elõkészítõ.

A Cardiff City és a Leeds United is érdeklõdött a 19 éves szélsõért, ám Stewart a Hull mellett döntött, mert ott biztosnak látja a folyamatos szereplés lehetõségét.

A United tartalékcsapatának edzõje, Warren Joyce nyilatkozott a Hull Daily Mail-nek: "Örülünk, mert mi nagyon jót akarunk a fiúból kihozni. Õ játszott, ráadásul sokat is tett a játékhoz."

"Ha egy játékos kölcsönbe kerül, meg kell találnia helyét új csapatában, ezt Cameron nagyon jól meg is tette. Kapjuk a visszajelzéseket, DVD-n is megnéztük hogyan teljesít, én hetente két-három alkalommal is beszélek vele, minden bizonnyal most örül."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!