Hivatalos: Luke Shaw a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta Luke Shaw-t a Southampton csapatától. A védõ négyéves szerzõdést kötött, ami egy évvel meghosszabbítható.


A 18 éves Shaw a közelmúltban szerepelt harmadik alkalommal az angol válogatottban és a legfiatalabb játékos volt a mostani világbajnokságon. Amióta 2012-ben bemutatkozott a Southampton elsõ csapatában, összesen 67 mérkõzésen szerepelt a Szentek mezét viselve.

 

Luke Shaw elmondta: "Nagyon örülök és izgatott vagyok, hogy a Manchester Unitedhez igazoltam. Nyolcéves korom óta a Southamptonnál voltam és szeretném megköszönni a klubnak és a szurkolóknak mindent, amit értem tettek. Továbbra is szeretnék fejlõdni pályafutásom alatt és a United ideális hely erre. Nagyon várom életem új fejezetét, mint ahogy azt is, hogy világklasszis játékosoktól és klubvezetéstõl tanulhassak."

 

 

Ryan Giggs, a Manchester United menedzserasszisztense így nyilatkozott Shaw érkezésérõl: "Luke egy nagyon tehetséges, fiatal bal bekk, hatalmas potenciállal. Rengeteget fejlõdött a Southamptonnál eltöltött ideje alatt és mindene megvan ahhoz, hogy top játékossá váljon. Örülök, hogy a Manchester Unitedhez igazolt, mivel úgy vélem, ez a megfelelõ klub számára ahhoz, hogy folytassa fejlõdését fiatal játékosként és végül beteljesítse a benne rejlõ potenciált."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!