Shaw: Trófeákért jöttem

Luke Shaw elmondása szerint a trófeák megszerzésének esélye meggyõzte õt, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon, ahhoz a klubhoz, amelyet a világ legnagyobbjának jellemzett.


A 18 éves védõ a Southamptontól érkezett és immár nagyon várja, hogy együtt dolgozhasson új menedzserével, Louis van Gaallal. Az MUTV-nek adott interjúban Shaw elmesélte, hogyan is érzi magát azután, hogy végre a szaggatott vonal fölé írta a nevét.

 

"Nagyszerû érzés" - mondta Shaw. "Már elég régóta megy ez és heteken át tudtam a United érdeklõdésérõl. Azt reméltem, hogy a világbajnokság elõtt minden rendezõdik, de nem így lett, ám immár itt vagyok. Nagyon örülök, nem is tudom elhinni, hogy ez megtörtént."

 

 

"A Manchester United a világ legnagyobb klubja és mindig is a legjobbak között lesz. Úgy vélem, a fõ ok, amiért ide igazoltam az az, hogy a United trófeákat akar nyerni, akárcsak én. Fiatal srácként erre törekszem."

 

Shaw Patrice Evrával verseng majd a bal bekk posztért és a fiatal játékos nagyon várja már, hogy találkozzon francia csapattársával. "Nagyon izgatott vagyok, hogy vele dolgozhatom. Az elmúlt néhány évben mostanáig az egyik legjobb bal bekk volt a ligában, rendkívüli módon várom már, hogy együtt dolgozzunk edzésen. Remélem, rengeteget tanulok tõle."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!