Fletcher kedves emlékeket õriz a túrákról

Darren Fletcher elmondása szerint nagyon kedves emlékeket õriz pályafutása elsõ felkészülési túrájáról a Manchester Uniteddel, és arról, hogy új játékosként 2003-ban milyen beszédet kellett tartania.


A Vörös Ördögök 11 évvel ezelõtt is az Amerikai Egyesület Államokhban túráztak, amely Darren Fletcher elsõ felkészülési idõszaka volt a felnõtt csapat tagjaként, és olyan városokat érintettek állomásként, mint Seattle, Los Angeles, New Jersey és Philadelphia.

 

A középpályás elmondása szerint úgy emlékszik arra az idõszakra, mintha tegnap történt volna, és már alig várja, hogy ebben a hónapban a 2014-es felkészülési túra részeként újra visszatérhessen az Államokba, miután betegség miatt az utóbbi idõben ezeket az eseményeket mindig kihagyni kényszerült.

 

"Nagyszerû tapasztalat volt számomra, de egyben egy kicsit ijesztõ is, miután a beavató beszédemre is fel kellett készülnöm" - kezdte.

 

"Giggsy és Butty biztosítottak arról, emlékeztetni fognak, milyen fontos beszéd elõtt állok, ez pedig olyan dolg, amely még akkor is ott mocorog az ember fejében, amikor éppen az edzésen próbál meg bizonyítani - tudod, hogy készen kell állnod egy beszéd megtartására!"

 

"A beszéd maga egy összevisszaság volt. Emlékeim szerint megpróbáltam azonnal jóban lenni Roy Keannel azáltal, hogy néhány hízelgõ megjegyzést tettem rá, abban a reményben, hogy késõbb majd a segítségemre lesz a beilleszkedésemben."

 

 

Miután az új igazolások, Ander Herrera és Luke Shaw is az elejétõl kezdve részt vesznek majd a 2014-es felkészülési túrán, így Fletcher szerint ez majd jó alkalmat kínál számukra, hogy minél jobban beilleszkedjenek a klub és a csapat életébe.

 

"A túrák nagyon fontosak azt illetõen, hogy integrálódni tudj a keretbe, miután 0-24-ben együtt vagy ilyenkor a társaiddal" - tette hozzá.

 

"Amikor Manchesterben vagy, olyankor az edzések után esténként haza mész, de a túrán ilyenkor a csapattársaiddal töltöd az idõt, így megismerheted õket egyenként, amely fontos lehet a késõbbiekben."

 

"Ez segít a fiataloknak abban, hogy még magabiztosabbak legyenek, és otthon érezzék magukat a felnõtt keretnél, ez pedig kifizetõdhet az edzõpályán. Megfigyelhetõ egyfajta átalakulás, amikor észreveszik, hogy õk is csak egyek a többiek közül, ugyanis ez a pályán hatványozott teljesítménnyel párosul."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!