Lindegaard gyõzelemre tör felkészüléskor is

Anders Lindegaard kijelentette, csapattársaival azon lesznek, hogy a nyári felkészülési túrájukról Amerikából trófeával térjenek vissza.


A Vörös Ördögök is egyike lesznek azon nyolc csapatnak júliuis végén részt vesznek az International Champios Cup (ICC) küzdelmeiben az Egyesület Államokban.

 

Louis van Gaal irányítása alatt a csapat elsõ felkészülési mérkõzését a Los Angeles Galaxy együttese ellen játsza majd a Chevrolet Cup keretén belül, majd a fentebb nevezett tornán elõször az AS Roma lesz az ellenfelük Denverben, majd az Internazionale Washington DC-ben, a csoportjukat pedig a Real Madrid ellen zárják Ann Arborban.

 

A csoportküzdelemek során a cél a Miamiban rendezendõ döntõbe való bejutás, amely az elsõ hely megszerzésével érhetõ el, ahol a másik négyest alkotó Manchester City, Liverpool, AC Milan és Olympiakos alkotta kvartettbõl kerülhet ki majd az ellenfél.

 

A Manchester United dán portása, Anders Lindegaard már nagyon várja az elõttük álló kihívást, és bár elsõ sorban erõnléti állapotukra irányul majd a legnagyobb figyelem, elmondása szerint az ICC megnyerése is nagy célként lebeg majd a szemük elõtt.

 

 

"Minden olyan sorozatot szeretnénk megnyerni, amelyben részt veszünk. Nagyszerû dolog, hogy ilyen megmérettetésben lehet részünk, sem mint egymástól teljesen különálló mérkõzéseket játszunk egymás után. Ez sokkal értékesebbé teszi majd ezt az idõszakot" - kezdte Anders.

 

"Általában helyi csapatokkal szoktunk megmérkõzni a külföldi túráink állomásain, ahol leginkább az erõnléti állapotunk megfelelõ szintre hozása szokta a fõ csapásirányt jelenteni. Természetesen ez ezúttal is nagyon fontos lesz, de úgymond extra dimenziót hoz majd a felkészülésünkbe, hogy három ilyen nagy csapat ellen játszhatunk majd."

 

"Ez sokkal nagyobb izgalmat jelent majd azoknak, akik nyomon követik majd a mérkõzéseinket, és nem csak a helyieknek, de az egész világon sok szem szegezõdik majd ezekre az összecsapásokra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!