Fellaini jövõje kérdéses?

Miközben olyan hírek jelentek meg, melyek szerint a középpályás távozhat az Old Traffordról, Marouane Fellaini elmondta, jövõje csak a világbajnokság után dõl el.


A belga játékost tavaly vette meg a manchesteri klub 27 millió fontért, ám az elõzõ szezonban csupán 12 Premier League találkozón szerepelt a kezdõcsapatban. Ám a belga válogatott egyik pillére lett Brazíliában, hiszen azóta, hogy Algéria ellen csereként beállva gólt szerzett, minden alkalommal a kezdõcsapatban szerepelt és végig is játszotta a találkozókat, most pedig már az Argentína elleni negyeddöntõre készülhet.

 

Mikor arról kérdezték, hogy a világbajnokságon nyújtott teljesítményével bizonyított-e, Fellaini így felelt: "Nem kell semmit sem bizonyítanom - nyolc éve profi labdarúgó vagyok."

 

Arra a kérdésre, hogy a következõ szezonban is az Old Traffordon szerepel-e majd, így reagált: "Majd a világbajnokság után meglátjuk."

 

 

Belgium és Argentína is megnyerte mindegyik világbajnoki találkozóját eddig és a Sky Bet szerint a dél-amerikaiak esélyesebbek a holnapi negyeddöntõn, leginkább Messi miatt, aki már négyszer volt eredményes a tornán.

 

"Mindenki tudja, hogy Messi a legjobb, de vannak nekünk is jó játékosaink. Mindannyian együtt, egymásért játszunk és szombaton is megpróbálunk jól teljesíteni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!