De Gea: Segít a túra az új játékosoknak

David de Gea véleménye szerint a nyári felkészülési túrák nagyon nagy segítségére lehetnek az új játékosoknak ahhoz, hogy hozzászokjanak a Manchester Unitednél tapasztalható élethez. Ott


A spanyol portás elõször a 2011-es, Amerikai Egyesület Államokban rendezett túrán tapasztalhatta meg, milyen érzés Vörös Ördögnek lenni, azt követõen, hogy átigazolt az Atletico Madrid együttesétõl. Kellemes emlékeket õriz arról az idõszakról, és úgy érzi, a 2014-es felkészülési túra ugyanolyan hasznosnak bizonyul majd Ander Herrera és Luke Shaw számára, mint amennyire neki is az volt 3 évvel korábban.

 

"Nagyon jó emlékeket õrzök az elsõ Manchester United játékosként töltött túrámról. Még élénken él bennem a pillanat, amikor elõször találkoztam újdonsült játékostársaimmal, illetve elõször edzhettem velük és Sir Alex Fergusonnal. Az egy igazán felejthetetlen élmény volt" - kezdte De Gea.

 

 

"A túra segít, hogy megtanuld, milyen együtt élni és edzeni a világ olyan legnagyszerûbb futballistáival, mint amilyenekkel ez a klub is rendelkezik. Ez egy igazán hatalmas klub, és igazán csak akkor képes felmérni ezt az ember, amikor olyan országokba utazik a csapattal külföldre, mint az Amerikai Egyesült Államok vagy Japán. Hihetetlen nagy szurkolói bázissal rendelkezik a klub."

 

De Gea teljesen lenyûgözve beszélt arról, milyen hihetetlen méretû fejlõdés figyelhetõ meg az Amerikai Egyesült Államokban a futballt illetõen, köszönhetõen a nagy nevû igazolásoknak, akikhez ezen a nyáron honfitársa, David Villa, illetve Kaka személyében újabb sztárok is csatlakoztak. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy nemzeti válogatottjuknak sikerült kivívni a továbbjutást a világbajnokság egyik legnehezebb csoportjából a legjobb 16 közé, akkor egyértelmûen észrevehetõ, hogy a sportág népszerûsége töretlenül ívelni fog felfelé ezt követõen is.

 

"Egyre több és több nagy nevû játékos teszi át a székhelyét, hogy a bajnokságukban játsszon" - tette hozzá.

 

"Megpróbálnak egy igen erõs bajnokságot létrehozni, és ehhez szerintem maximálisan jó úton járnak. Az emberek ugyanis egyre jobban élvezik. Mi már mind nagyon várjuk, hogy újra az Államokban lehessünk. Nagyon fontos számunkra, hogy jó felkészülési szezont zárjunk, lendületbe kerüljünk, fizikálisan maximálisan felkészüljünk az elõttünk álló hosszú szezonra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!