Giggs új elismerése

A bostoni egyetem a sportban elért eredményei miatt díjazta a Manchester United menedzser asszisztensét.


Ryan Giggs-et meglepetésként érte, hogy a University of Boston tiszteletbeli diplomát adományozott neki, ám nagyon büszke rá a 40 éves legenda. Az egyetem a sportban elért eredményei miatt tüntette ki a Vörös Ördögök egyik legnagyobbját.

 

"A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy itt fogok állni azért, hogy egy egyetem kitüntessen. Rettenetesen büszke vagyok most" - mondta Giggsy diákok elõtt.

 

"Elég szerencsés voltam, amiért egy kis tehetséggel áldott meg az ég labdarúgás terén és a Manchester Unitednél eltöltött több, mint 20 év után azt a tanácsot mondhatom, dolgozz keményen és próbáld meg élvezni azt.

 

A walesi varázslónak nem ez az elsõ egyetemi megtiszteltetése, hiszen 2008-ban a University of Salford adott neki tiszteletbeli diplomát azért, amit a sport és a jótékonykodás terén tett.

 

 

Prof. George Holmes, a bostoni egyetem rektorhelyettese tiszteletét fejezte ki az ikon felé valamint elmondta, Giggs a sport terén más szinten áll, mint mások.

 

"képességei és eredményei a labdarúgásban óriásiak. Az angol labdarúgás történelmének legsikeresebb játékosa. Kiváló játékosa volt Wales nemzeti csapatának és a brit válogatott kapitánya volt a londoni olimpián."

 

"Ryan rendkívüli tehetsége vitathatatlan, de számos dolog van, ami miatt igazi ikon õ a világ labdarúgásában. Nagyon kevés labdarúgó van, aki egy klubnak szenteli életét. Nagyon kevés labdarúgó van, akit a társai mind nagyra becsülnek és tisztelnek. Nagyon kevés labdarúgó van, akit tisztelnek és csodálnak a szurkolók a világ minden táján."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!