Az új arcok nagyon várják az elsõ túrát

Luke Shaw és Ander Herrera is nagyon várja, hogy megtapasztalhassa, milyen az élet a felkészülési túrán a Manchester Uniteddel, amire az Egyesült Államokban kerül majd sor a hónap végén.


A Vörös Ördögök két új igazolása a túrára utazó keret tagja lesz, miután az elõzõ héten lezárult átigazolásuk. Shaw az MUTV-nek elmondta: "Nagyon várom már, hogy találkozzak mindenkivel és elkezdõdjön a munka."

 

A felkészülési túra során a United Pasadénában összecsap az LA Galaxy-val, Denverben találkozik az AS Romával, Washingtonban az Interrel, majd Ann Arborban a Real Madriddal.

 

Shaw a közelmúltban már járt az államokban, hiszen az angolokkal Miamiben készült a világbajnokságra, ahol Honduras ellen meccsük is volt, most pedig nagyon várja, hogy új klubjával is visszatérjen az USA-ba.

 

"Igazán imádom Amerikát" - lelkendezett. "Fiatalabb koromban Dallas-ban is voltam egy túrán. Nagyszerû ország és az idõ is szép."

 

 

Ander Herrera egyetértett Shaw-val, hozzátéve, hogy élvezetes lesz néhány nagynevû ellenfél ellen szerepelni.

 

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a Uniteddel elmenjek Amerikába. Nagy meccsünk lesz az AS Romával, az Interrel és a Reallal is. Egy álom lesz számomra a United mezét magamra ölteni ilyen ellenfelek ellen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!