Smalling izgatott hogy visszatérhet Amerikába

Chris Smalling már alig bírja kivárni, hogy a Manchester United 2014-es túrája keretében visszatérhessen az Amerikai Egyesült Államokba.


Az új szezonra való felkészülés jegyében a Vörös Ördögök megmérkõznek majd az LA Galaxy, az AS Roma, az Internazionale és a Real Madrid csapataival is, és 2011 óta elõször térnek vissza az amerikai kontinensre, amikor éppen Smalling is csatlakozott a csapathoz.

 

"Egyszer már részese lehettem a csapat túrájának Amerikában, és nagyon élveztük a kint létet, mert számos helyre ellátogattunk" - kezdte a védõ a Manutd.com-nak.

 

"A futball imádata egyre nagyobb méreteket ölt arrafelé, úgyhogy nagyszerû lesz visszatérni."

 

Amikor a Chevrolet Cup keretén belül játszandó Los Angeles Galaxy elleni túranyitó mérkõzésrõl kérdezték, Smalling így válaszolt:

"Korábban játszottunk az MLS All-Star csapata ellen, úgyhogy jó lesz egy az amerikai bajnokságban játszó csapattal összemérni az erõnket hazai környezetükben. Biztos vagyok benne, hogy a kiváló hangulat garantált lesz."

 

 

Az egykori Fulham-játékos szerint a túra ideális terepként fog majd szolgálni új menedzserük, Louis van Gaal számára, hogy felmérje a játékoskeret erõsségeit és állapotát, illetve hogy lerakja új munkamódszerei alapját a csapatnál.

 

"Mindig hihetetlen fontossággal bír a felkészülési idõszak, a túra pedig lehetõséget biztosít a menedzser számára hosszabb idõt tölthessen el játékosaival, átadja nekik gondolatait és elképzeléseit, amelyet aztán az egész során hasznosíthatnak" - tette hozzá a 24 éves válogatott játékos.

 

"Ez egy kritikus idõszak."

 

"Nagyon fontos az is, hogy a csapat még jobban össze tud kovácsolódni, és ez különösen hasznos az új játékosok számára, akiknek így két-három hetük van arra, hogy alaposan megismerjék új társaikat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!