Giggs: A második gól volt a kulcs

Ryan Giggs megkönnyebbült, amikor látta, hogy Dimitar Berbatov lövése a kapuba vágódik.


Sir Alex fiai az 5. percben szerezték meg a vezetést a bolgár Dimitar Berbatov révén, aki Rooney ívelését követõen fejelte a labdát a kapuba. Vitathatatlannak tûnt, hogy a United meg fogja szerezni második gólját is a szünet elõtt, de a kapufa ebben kétszer is meggátolta a Vörös Ördögöket, illetve Craig Gordon kapus sem volt tétlen, aki óriási bravúrral hárította elõször Rooney, majd Ryan Giggs lövését.

 

A Manchester Unitednek a második félidõig kellett várnia, hogy megduplázzák elõnyüket a az álmosan játszó Fekete Macskák ellen.

 

 

„Mindig egy kicsit ideges az ember, amikor egy jó Sunderland ellen szerepel és csak 1 góllal vezet, de onnantól, hogy megszereztük a második találatot is, már kényelmes volt a meccs.” – mondta Giggs a MUTV-nek.

 

„Nagyon jól játszottunk az elsõ félidõben, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, csak úgy, mint a Blackburn ellen. A különbség csak az volt, hogy ma sorra hagytuk ki a helyzeteket, pedig ez is egy hasonló nap lehetett volna. Egyszerûen nem jöttek a gólok, és nagyon csalódottak voltunk amiért csak 1-0 volt a szünetben.”

 

„Úgy gondolom, onnantól nyugodhattunk meg, hogy megszereztük a második gólt is. Jó volt látni, hogy ilyen formában vagyunk most, amikor sorra jönnek majd a mérkõzések néhány napon belül, és nem akartunk nagyon elfáradni vagy sérüléséket összeszedni.”

 

Berbatov második gólja – amely Anton Ferdinandon pattant meg – volt a 14. gólja a bolgárnak a szezonban, és a 7. az utolsó 3 mérkõzését nézve. Giggs elismerõen beszélt a házi gólkirályról, aki ezúttal is remek produkciót nyújtott.

 

„Berba nagyon jól játszik, gólokat lõ, fontos gólokat, ami a legfontosabb feladata az elöl játszó játékosoknak.”

 

„Jól helyezkedik, helyzetbe lehet hozni, ma is lõhetett volna még néhány gólt.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!