Irwin: Shaw egy remek igazolás

A korábbi Manchester United hátvéd, Denis Irwin nagy sikert jósol Luke Shawnak a Vörös Ördögöknél.


Shaw a világ legdrágább tinédzsere lett, miután a United 27.5 millió fontért igazolta le a Southamptonból a nyáron.

 

Irwin 12 évig volt az elsõ számú bal hátvéd és úgy gondolja, hogy Shawban, aki csak múlt héten töltötte a 19-et, megvan az a potenciál, ami segíthet, hogy helytálljon ugyanazon pozícióban, hasonlóan hosszú ideig.

 

"Õ egy fantasztikus igazolása az elkövetkezendõ éveknek" - mondta Irwin, aki 529 alkalommal lépett pályára a United színeiben.

 

"Megmutatta Angliával a világbajnokságon és a felkészülési meccseken, hogy jól tartja az ütemet. Sokan állították, hogy a Chelsea is le akarta igazolni, szóval én örülök, hogy minket választott. Mindig is csak elõre ment, ezt láthattuk a Premier Leagueben is. Õ egy fantasztikus játékos, és idõvel fejldõni és erõsödni fog még."

 

 

Irwin hiszi, hogy Shaw-ért a United által fizetett magas ár nem lesz teher a játékos vállán, még ha csak 16 hónappal ezelõtt tette is meg a Premier League-ben debütálását.

 

"Fiatalként nem foglalkozol annyira a nyomással, mint tapasztaltabb fõvel" - mondta Irwin.

 

"A piac határozza meg, hogy mennyit fizess egy játékosért, õ már két éve a Premier Leagueben játszik a Southamptonnal és nagy tehetség. 19 évéhez képest erõs fizikumú futballista. Bár még fiatal és lehet néha hibázik, de ezeket majd kinövi, mert egy fantasztikus tehetség."

 

Irwin megjósolta az új menedzser, Louis van Gaal jövõjét is és szerinte nagy sikere lesz a holland trénernek az Old Traffordon.

 

"Idõ kell, hogy le tudja rakni a saját filozófiájának alapköveit ahhoz, hogy véghezvigye az elképzeléseit. Nyert már trófeákat a világ minden táján, a tapasztalatára nagy szükségünk van most. A következõ évben a csúcsra törünk."


www.skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!