Mata végigcsinálná a felkészülést

A Manchester United középpályása, Juan Mata már várja, hogy hosszú idõ után elõször végigcsinálhasson egy felkészülési idõszakot aktuális csapatával.


Mióta bekerült a spanyol felnõtt válogatott keretében 2009-ben, Mata nyári nemzetközi kötelezettségei miatt mindig csak késõbb tudott bekapcsolódni a felkészülésben a Chelseanél, míg korábban a Valenciánál.

 

Azonban miután Spanyolország meglepetésre már ideje korán kiesett a világbajnokságról, így Mata is ott lehetett a Vörös Ördögök múlt héten pénteken az Amerikai Egyesült Államokba tartó repülõgépén, amellyel a csapat 2014-es felkészülési túrája volt az úticél.

 

"Számomra ez egy más felkészülési szezon lesz, mert az elmúlt hat-hét évben mindig valamilyen tornán vettem részt a válogatottal, így a klubcsapataimmal soha nem tudtam teljes egészében részt venni a felkészülésben" - kezdte Mata a MUTV HD-nek.

 

"Úgyhogy ezúttal a teljes túrán ott lehetek az USA-ban, ami jó felkészülést fog jelenteni majd számomra a hosszú, és kemény elõttünk álló szezon elõtt. Ez az elsõ felkészülési szezonom a Uniteddel, és nagyon élvezem: jó volt maga az utazás is, a hotel gyönyörû, az edzõpálya pedig remek."

 

 

Mata szintén nagy lelkesedéssel várja azt is, hogy az elsõ teljes szezonjának futhat neki a Manchester Uniteddel, illetve izgatott azt illetõen, hogy mit tartogat a jövõ az új menedzser, Louis van Gaal irányítása alatt a klubnál.

 

"Ez egy új idõszak kezdete a klubnál, új menedzserrel, és érkezõ játékosokkal" - tette hozzá.

 

"Nagyon elégedett vagyok a menedzser által preferált futball stílusával, és remélhetõleg a szezon végén lesz is majd mit ünnepelnünk, amely mind neki, mind pedig nekünk lenyûgözõ érzés lenne."

 

"De most számunkra a legfontosabb dolog, hogy készen álljunk, lépésrõl-lépésre haladjunk elõre, ne siettessük a dolgokat, mert sérülés bármikor közbejöhet. Fontos számunkra, hogy fizikálisan és mentálisan is felkészüljünk a hosszú szezonra."

 

"Nagy erõkkel azon leszünk, hogy fejlõdjünk, tanuljunk a menedzsertõl, és a lehetõ legmagasabb szinten játsszunk a szezonban. A fõ elgondolás az, hogy csapatként játsszunk, és harcban legyünk a trófeákért."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!