Scholes: Még öt igazolásra van szükség

A Manchester United egykori legendás középpályása szerint a klubnak égetõ szüksége van további erõsítésekre, mielõtt elindulnának olyan irányba, mint õsi riválisuk, a Liverpool tette azt évekkel ezelõtt.


Paul Scholes nem kisebb kijelentést tett, mint hogy drasztikus eszközökhöz kell nyúlni ahhoz, hogy sikerüljön megállítani a Manchester United hanyatlását.

 

A korábbi Vörös Ördögnek volt szerencséje nem egy hihetetlenül sikeres csapat aktív részesének lenni az Old Traffordon, azonban a klub körüli jelenlegi helyzet miatt aggódását fejezte ki.

 

Pedig Louis van Gaal legénysége számára minden rózsásnak tûnt a felkészülési szezonban, hiszen hat mérkõzésükön hat gyõzelmet arattak, többek között olyan csapatok felett, mint az AS Roma, a Real Madrid vagy éppen a Liverpool.

 

Azonban a Swansea City elleni Premier League nyitófordulóban kapott pofon minden korábbi optimista felhangot elcsitított a csapat környezetében, és ha a Manchester Unitednél nem lépnek, akkor Scholes szerint hamarosan könnyen hasonlóságot vélhetünk majd felfedezni az Anfield Roadon tapasztalható trófeahiányhoz képest, ahol 1990 óta nem tudták a Liverpool-szurkolókat megörvendeztetni egy újabb bajnoki címmel a korábbi sikerekben gazdag idõszakot követõen.

 

"A jelenlegi szituációban, 11 nappal az átigazolási idõszak vége elõtt, korábbi klubomnak minden korábbinál nagyobb elánnal kell bevetnie magát a piacon" - kezdte Scholes az Independentben megjelent írásában.

 

"Igazolniuk kell még néhány minõségi játékost."

 

"Félelmeim vannak a Unitedet illetõen. Valós félelmem, hogy ugyanannyira elszigetelõdhetnek, mint tette az az 1990-es években a Liverpool."

 

Az egykoron Ginger Ninja becenévre hallgató játékos elmondása szerint amíg a klub edzõi stábjához tartozott, közölte a vezetõséggel, hogy mindenképpen szerzõdtessék a nyár folyamán a Toni Kroos - Cesc Fabregas kettõst.

 

 

"Hogy mire van a Unitednek szüksége? Öt játékosra. De nem öt jövõ ígéretére! Öt tapasztalt játékosra .... most!" - tette hozzá.

 

"Öt kimagasló képességû játékosra, akik azonnal képesek felvenni a ritmust és ellentétes irányba tudják fordítani a jelenlegi helyzetet, ami egyre égetõbbé válik. A United támadói a bajnokság bármely csatársorával felveszik a versenyt. A problémát mögöttük kell keresni."

 

"Az én öt válaszott játékosom a következõkbõl állna: Xabi Alonso, Sami Khedire, Raphael Varane, Angel Di Maria és Mats Hummels. Ez egy hatalmas összegû csekk átnyújtását jelentené a Real Madrid felé, miután az ötbõl négyen náluk játszanak."

 

"Nagyon nehéz lenne mindegyiküket megszerezni. De az átigazolási idõszak jelenlegi állapotában a Unitednek erre a szintre van szüksége."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!