Vörös Ördögök a válogatottban

Bár szeptember 14-ig nem játszik tétmérkõzést a Manchester United, eközben a klub egy teljes kezdõ tizenegyet kitudna állítani azokból a játékosokból akik hazájuk válogatottjában érintettek.


Néhány nemzeti csapat, így a klubot leginkább érintõ angol válogatott számára is, a következõ hetek eseményei egyben a 2016-os Franciaországban rendezendõ Európa-bajnokság selejtezõinek kezdetét is jelentik.

 

A Háromoroszlánosok a jövõ hétfõi, Svájc elleni nyitó Eb-selejtezõt megelõzõen ma este Norvégiát fogadják barátságos mérkõzés keretében a Wembleyben, ahol a Unitedbõl Phil Jones, illetve a nemrég klubja mellett a válogatottban is csapatkapitánnyá megválasztott Wayne Rooney lehet az, akire számíthat majd Roy Hodgson szövetségi-kapitány.

 

Az új igazolások közül Marcos Rojo és Angel Di Maria is bekerült az argentin válogatott keretébe, akik Düsseldorfben a világbajnoki döntõ egyfajta újrajátszásaként Németországgal találkoznak; ezt követõen pedig egy másik manchesteri játékos, Darren Fletcher is tiszteletét teszi majd a németeknél, amikor Skóciával selejtezõmérkõzésen csapnak velük össze hétfõn.

 

Három Vörös Ördög csütörtökön futhat majd ki a gyepre hazája képviseletében. Adnan Januzaj és a belga válogatott Liege-ben Ausztráliát fogadja, ahol sérülés miatt nem lehet majd ott Marouane Fellaini. Hollandia valószínûleg a kezdõcsapatban számol majd a Daley Blind és Robin van Persie kettõsével, akik elõbb Olaszország ellen játszhatnak majd idegenben, majd öt nappal késõbb a selejtezõkön a Cseh Köztársaság legjobbjai lesznek az ellenfelek.

 

 

Eközben David de Gea abban reménykedhet, hogy sikerül beverekednie magát a spanyol válogatott kezdõjébe, amikor rövid látogatást tesznek Franciaországba, mielõtt hétfõn Macedóniát fogadnák, immáron tétmérkõzésen.

 

Hosszabb út vár majd Antonio Valenciára és az új igazolás, Radamel Falcaora - elõbbi Ecuadorral Szingapúrban Bolíviával méri össze erejét, míg utóbbi a világbajnokság meglepetéscsapatának számító Kolumbiával a nyári házigazda Brazíliával játszik majd Miamiban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!