Blind a legközvetlenebb futballsztár

A 24 éves holland több tucat levelet kap hetente a világ minden tájáról és, ha hiszik, ha nem, õ mindegyikre válaszol is.


Blind minden héten egy tömött postazsák levéllel tér haza, majd aprólékos gonddal átolvasva, egy aláírt fotót mellékelve, egyenként válaszol is azokra.
 
 
A Premier League óriásokhoz közeli forrás a következõkrõl számolt be a játékos levelezési szokásaival kapcsolatban: "Daley nagyon komolyan veszi a rajongok iránti kötelezettségét."
 
"Mióta a Manchester United játékosa óriásit nõtt a népszerûsége világszerte. Ezért minden héten egy nagy zsák levele érkezik. A játékosok többsége ritkán viszi haza a postáját, és nincs idejük mindegyik levélre válaszolni, így az irodáról kérnek meg valakit, hogy tegyék meg helyettük."
 
"De Daley mindig személyesen jön a levelekért, hazaviszi, mindegyiket elolvassa és válaszol is rájuk tételesen. Szerintem ez egészen fantasztikus és arról tanúskodik, hogy mennyire alázatos a rajongóival szemben."
 
Blind nemrégiben a facebook oldalán is megosztott egy fotót, melyen a szurkolóktól kapott levelek és rajzok voltak láthatók, és a következõ kommentet fûzte a kép mellé. "Kaptam néhány igazán csodás levelet a világ minden tájáról és nézzétek ezeket a rajzokat, wow !!"
 
 
A kép alatti több ezer hozzászólás pedig szintén arról tanúskodik, hogy Daley tényleg minden levélre válaszol.


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!