Villanyvilágítás Carringtonban az esti edzésekhez?

Pályázatot nyújt be a Manchester United, amelyben 40 lámpatest beszerzését kérvényezik carringtoni edzõkomplexumukba, ezzel biztosítva a játékosok 'megfelelõ edzettségi állapotának fenntartását' estébe nyúló edzések megtartásával.


A tervezett pályázat, amelyre még a helyi városatyáknak is rá kell bólintaniuk, olyan információkat is tartalmaz, amelyek szerint Louis van Gaal irányításával átalakításra került a csapat edzésmódszere is.

 

A traffordi tanácshoz benyújtott dokumentum szerint a klubnak szüksége van rá, hogy az Aon Training Complexben a Birch Road felõl hosszabb ideig használhassák a pályákat, "annak érdekében, hogy a játékosok megfelelõ, és hatékony edzésmunkát végezhessenek".

 

Ennek indoklásaként szerepel, hogy "már véghez vittek változtatásokat a csapat edzésmódszereiben" ahhoz, hogy hazai és nemzetközi szinten is versenyképes maradjon a csapat.

 

 

"Az Európában elterjedt, fejlett edzésmunkára adott válaszként, amely fokozza a játékosok erõnléti állapotát, és segíti a mérkõzés napora való felkészülést, szükségessé vált, hogy a klub hosszabb idõtartamban használhassa edzõpályáit."

 

"Bár a nyári hónapokban lehetséges hosszabb edzéseket vezényelni, villanyvilágítás nélkül a többi hónapban csökken az edzésre fordítható idõ mértéke. A világítás biztosítása az edzõközpontban elengedhetetlen annak érdekében, hogy a klubnál a megfelelõ minõségû edzésmunkát végezhessék el a játékosok, és ezzel hazai és nemzetközi szinten is versenyképesek legyenek."

 

A tavaly nyáron a klub élére került Louis van Gaal részérõl nem újdonság, felrázza aktuális klubját, és új intézkedéseket vezet be kinevezését követõen.

 

Jelen pillanatban a klub csak a mûfüves pályáján, és a kerítéssel elkerített pályáin rendelkezik villanyvilágítással, és ezeket többségében az akadémiai csapat használja.

 

A pályázat ezt úgy orvosolná, hogy hét edzõpálya, és egy kapusok részére kialakított rész is villanyvilágítást kaphatna.

 

A klub 40, egyenként 16 méter magas villanyoszlopot telepítene az Aon Training Complex területén.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!