Robson: A siker titka...

A Vörös Ördögök egykori játékosa, Bryan Robson, aki 8 alkalommal lépett pályára a Liverpool otthonában és több gólt szerzett a Vörösök ellen mint bármely United játékos eddig, elmondta, mi lehet a siker titka.


"Az Anfield Roadon fantasztikus a mérkõzések hangulata. De a mérkõzést nem a szurkolók nyerik. Az egész arról szól, hogy mennyira vagy képes irányítani a mérkõzés képét. Ha mentálisan erõs vagy, játszhat a hazai 11-ben akárki, jó eredményt fogsz elérni."

 

"Ki kell állni, pozitívan, magabiztosan. Ha figyelsz az ellenfél játékosaira, akkor nem tudnak veszélyes támadásokat vezetni. Gyors játékra lesz szükség, hogy az õ védelmüket pedig össze tudjuk zavarni. Ha tudod, hogy mire képesek, meg tudod õket verni."

 

"Fontos, hogy a játékosok megõrizzék hidegvérüket, mivel egy ilyen derbi csak fokozza az indulatokat a pályán. Ésszel kell játszani, észnél kell lenni. Ha ezt be tudod tartani, akkor minden esélyed megvan. Nem szabad emberhátrányba kerülni, mert 10 emberrel már szinte lehetetlen lesz ellenük diadalmaskodni."

 

"A csapat számára ez különösen fontos a kapitány szemszögébõl is. Wayne a múlt hétvégén megmutatta, hogy mire is képes, mint kapitány. Különösen fontos is volt ez az Arsenal után elszenvedett vereség következtében. A Unitednek helye van az elsõ négyben."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!