Vereség öt pontban

Öt pontba összeszedtük a West Brom ellni találkozó fontosabb részeit


1. Labdabirtoklás: A United az elmúlt 10 év legmagasabb labdabirtoklási arányát produkálta a West Brom ellen szombat este. A vendégek a mérkõzés folyamán csupán 20%-ban tudták a játékszert birtokolni. A Vörös Ördögök a Mancheter City ellen is remek mutatót tudhattak magukának 77,6%-al. Bár a West Brom jóval védekezõbb játékra rendezkedett be.

 

2. Passzmester: Ander Herrera játszott a sérült Michael Carrick helyén és 127 átadással megdöntötte csapattársa eddigi rekordját. Carrick még a Hull City elleni gyõzelemkor ért el 117-es passzszámot. 146 labdaérintése volt összesen, melybõl 96 alkalommal elõrefele ment tõle a játékszer. Az egyetlen Vörös Ördög aki ilyen mutatókkal rendelkezik jelenleg, mögötte Valencia 96 labdaérintéssel a 2.

 

3. Mr Maraton: Szintén Ander Herreráról van szó. Utolsó 10 mérkõzésén Ander 8 alkalommal a legtöbbet futotta csapattársai közül a pályán. Egyedül honfitársa, Juan Mata büszkélkedhet ilyen mutatóval. Bár pont a West Brom ellen Mata tette meg a legkisebb távolságot a pályán, míg az ellenfélnél a legnagyobb robotolást az Ex-United játékos Darren Fletcher követte el.

 

4. Kellemetlen pontrúgás: Robin van Persie nézett farkasszemet Myhillel. Ebbõl a párbajból a kapus került ki gyõztesen. Pedig anno a Premier League-ben Robin elsõ hat gólját pontrúgásból szerezte. Láthattunk hasonlót Rooney-tól a Liverpool ellen.

 

5. Tûzerõ: Nem mondhatjuk, hogy a United nem próbálkozott gólt szerezni, valamiért mégis az utolsó métereken elfogy a tudás. 26 lövés ment kapura a United részérõl a mérkõzésen. Ebbõl csak 10 löketet van Persie eresztett meg, de mind célt tévesztett, vagy a védõrõl pattant le. Ezzel szemben Tony Pulis fiainak elég volt egy szerencsés szabadrúgás a gyõzelem megszerzéséhez.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!