Matic: Hiányzik a gyilkos ösztön

A szerb szerint a United szűkös győzelme rávilágított arra, hogy hamarabb le kell zárniuk a mérkőzéseket.


A West Bromwich Albion gárdája győzelem nélkül tanyázik a kiesőzónában, azonban a vendégek mégis kemény csatára kényszerítették a Vörös Ördögöket abban, hogy első hazai sikerüknek érvényt szerezhessenek az idei Premier League-ben.

 

Ole Gunnar Solskjaer legénysége a második félidőben egy újrarúgatott büntetőt követően szerezte meg a mindent eldöntő találatot Bruno Fernandes révén, de Slaven Bilic alakulata a lefújásig meccsben volt a döntetlenért.

 

A United 31-ese úgy gondolja, az idegtépő hajrák elkerülése érdekében muszáj lesz lehengerelniük ellenfeleiket.

 

"Ha megszerezzük a vezetést, nem ülhetünk rá az eredményre, meg kell tennünk mindent, hogy eldöntsük a 3 pont sorsát, főleg a PL-ben. Fejlődnünk kell e téren…" – mondta Nemanja.

 

 

"Minden együttes minőséget képvisel és potenciális veszélyt jelent a kapunkra. Az 1-0 nem elég. Nagyon közel jártak az egyenlítéshez, keresztlécig jutottak."

 

"Biztosra kell mennünk legközelebb, hogy magasabb koncentrációval hatékonyan fejezzük be a támadásokat, és ne hagyjuk érvényesülni az ellenfelet."

 

A Crystal Palace, a Spurs és az Arsenal elleni vereség, majd a Chelsea-vel való remi után a United 5. otthoni találkozóján először járt sikerrel, ezzel fellépett a tabella 9. pozíciójába.

 

"Mindenféleképpen meg akartuk nyerni a mérkőzést. Szükségünk volt a 3 pontra, hogy közelebb kerüljünk a táblázat élén álló vetélytársainkhoz" – folytatta Matic. "Örülünk a győzelemnek, de nem vagyunk elégedettek a teljesítményünkkel. Jobbat kell nyújtanunk."

 

"Persze az eredmény a legfontosabb, mert a szezon végén nem a mutatott játékra fognak emlékezni. Elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű pontot szerezzünk."

 

"A Manchester Unitednél címek elhódítására törekszünk, és ezért mindent meg fogunk tenni. Csak csapatként együttműködve érhetünk oda."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!