Macarit lenyûgözte Depay

Lou Macari az MUTV-nek elismerte, hogy lenyûgözte a United holland újonca, Memphis Depay, akit elõször a 2015-ös felkészülési túra alkalmával látott közelrõl.


A PSV Eindhoven csapatától érkezett fiatal játékos várhatóan a Club América ellen debütál a csapatban a 2015-ös felkészülési túra keretein belül. A játékosról tudni kell, hogy valóságos fittness fanatikus és sûrûn találkozni vele az edzõteremben. A 21 éves holland kiváló fizukummal rendelkezik ahhoz, hogy megállja helyét a Premier Leagueben a következõ szezon során. 

 

"Memphis valósággal lesokkolt engem" - ismerte be Macari. "Mint egy élõ tank. Alig hittem a szememnek. Azt hittem, hogy egy törékeny, fiatal srác, de õ hatalmas és erõs."

 

"Az új igazolások nagyon jó hatással lesznek a csapat játékára a várható versengés miatt. Azt mondom, hogy nem játszhatunk úgy, mint az elmúlt két-három szezonban. Minden téren erõsödnünk kell és ebbe beletartozik az is, hogy a minõségi keret mögé minõségi cserék párosulnak. Annak pedig különösen örülök, hogy ennyire megerõsítjük a középpályánkat."

 

Eközben Bryan Robson pedig azon a véleményen van, hogy Louis van Gaal még az átigazolási szezon vége elõtt a csapathoz csábít egy gólerõs támadót is.

 

 

"Úgy hiszem, hogy sokat fog az érkezõknek köszönhetõen javulni a védekezésünk" - mondta az egykori kapitány. "Különösen, hogy minõségi játékosokkal erõsítettük meg a középpályánkat. Ha megnézzük a csapatot, akkor viszont azt látjuk, hogy szükségünk lehet egy kimagasló teljesítményû támadóra is. A csapatnak szüksége volna egy világklasszis csatárra, hogy meglegyen a teljes egyensúly. Boldog lennék, ha sikerülne egyet szerezni."

 

"Az elõttünk álló edzéseken már látni fogjuk, hogy mire képesek az érkezõk és Louis van Gaal pedig tudni fogja mit kell tennie. Mindenkinek idõre van szüksége, hogy megértsék mit akar a menedzser. Biztos vagyok benne, hogy alkalmazkodni és tanulni fognak, hiszen kiváló játékosokról beszélünk."

 

"Teljesen biztos vagyok benne, hogy megerõsödik velük a csapat és kíváncsian várom, hogy Louis mit hoz ki a keretbõl" - tette hozzá Robson.

 

"Arról sem szabad megfeledkezni, hogy még Ander Herrera is itt van. Igazán jó szezont futott, így nagy verseny várható a középpályán. Továbbá Marouane Fellaini is remekelt a legtöbb alkalommal, különösen a szezon második felében mutatta meg, hogy mire is képes igazán. Sokat segített Wayne Rooneynak és értékes gólokat is szerzett. Nagyszerû évnek nézünk elébe."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!