Park: Különlegesek a Liverpool elleni meccsek

A Manchester United egykori szélsõje, Park Ji-sung hat alkalommal játszott pályafutása során a Liverpool ellen, és ez az összecsapás szerinte semmi máshoz nem hasonlítható.


A duplatüdejû koreai középpályás szerint a szombati, Old Traffordon rendezendõ mérkõzés intenzitása segíteni fog majd a United játékosainak, hogy visszatérjen a normális kerékvágásba a válogatott szünetet követõen.

 

"Mindenki erre a mérkõzésre koncentrál, a játékosok pedig tudni fogják mennyire fontos is ez" - mondta a klub nagykövete a Manutd.kr-nek.

 

"A válogatott szünet után mindig nehéz újra játszani, a Liverpool ellen ez pedig hatványozottan igaz lesz. De ellenük játszani több koncentrációt igényel, ami segíteni fog minket - könnyebb lesz, mint más csapatok ellen. A figyelem több energiát ad."

 

"Mindkét csapatra nyomás helyezõdik majd, de ha nyerünk, az önbizalmat adhat, és gyorsan elfelejthetjük a Swansea elleni vereséget. Fontos, hogy gyõzzünk, és folytassuk a szereplésünket."

 

 

Park 2010. márciusában gyõztesgólt szerzett a Liverpool ellen az Old Traffordon egy csukafejesel, amelyet késõbb kedvenc góljának nevezett 205 mérkõzéses pályafutásából Vörös Ördögként.

 

"Minden tudja, milyen fontossággal bírnak a Liverpool elleni összecsapások, úgyhogy ha gyõztesgólt tudsz szerezni ellenük, az nagyon boldoggá tud tenni" - tette hozzá.

 

"Nagyon élveztem azt a gólt - különleges pillanat volt. Igazából nem tudom leírni azt az érzést, de más volt, mint amikor máskor szereztem gólt, mert ez a párosítás egyedi. Hatalmas története van."

 

David de Gea pénteken új, négy éves szerzõdést írt alá Manchesterben, és Park szerint akár játszik, akár nem szombaton a spanyol portás, mindenképpen hatalmas erõsítés az õ maradása.

 

"Õ egy nagyon professzionális játékos, a pályán és azon kívül is."

 

"Bonyolult volt ez a nyár számára, de ezt gyorsan maga mögött fogja hagyni, és újra megmutatja majd értékeit a pályán."

 

"Mindenki tudja, mennyire jó játékos is õ, most pedig hogy marad a Unitednél, már csak a futballra koncentrálhat. Szerintem úgy fog visszatérni, ahogyan az elmúlt szezonokban látott teljesítménye alapján megszokhattuk tõle, és remélhetõleg segítségére tud lenni a csapatnak, hogy ebben a szezonban valamit elérjenek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!