Öt játékos, akinek játéklehetõség kell az Ipswich ellen

Vélhetõleg a Manchester United menedzsere változásokat fog eszközölni csapatában az Ipswich Town elleni Ligakupa mérkõzésre, de vajon kiknek van szüksége játéklehetõségre?


James Wilson

 

 

James Wilson ebben a szezonban még a felnõtt csapat kispadjára se fért oda egyetlen alkalommal se, ami eléggé furcsa annak tudatában, hogy Louis van Gaal három valódi csatárából õ az egyik. Azt követõen, hogy a megtartása mellett döntöttek Wayne Rooney sérülése miatt, Van Gaalnak játéklehetõséget kell biztosítania a 19 éves támadónak. Túl jó õ már az U21-es csapathoz, de arra még nem egészen áll készen, hogy hétrõl-hétre a Premier League-ben bizonyítson, így az Ipswich tökéletes ellenfél lehetne számára a hét közben.

 

Andreas Pereira

 

 

Lenyûgözõ nyár van Andreas Pereira háta mögött. Gólt szerzett az U20-as világbajnokság döntõjében, majd egy remek túrát teljesített a Manchester Uniteddel az Amerikai Egyesült Államokban. De a szezon kezdete óta semmilyen fejlõdést nem figyelhettünk meg rajta játéklehetõség hiányában. A Tottenham elleni szezonnyitó bajnokin még a kispadon ülhetett a 19 éves középpályás, de azóta nyoma veszett a felnõtt keret közelében. Talán õ lehet a legfõbb nyertese Adnan Januzaj kölcsönadásának, de mintha még nehezebb helyzete lenne a csapatba kerülésért vívott harcban, mint az elõzõ szezon végén volt.

 

Marcos Rojo

 

 

Úgy tûnt, hogy Marcos Rojo kegyvesztetté válik a klubnál, amíg erõnléti állapota javításán dolgozott, egy olyan nyarat követõen, amelyben volt a Copa Americától kezdve útlevélproblémákig minden. Azonban Luke Shaw kettõs lábtörése Phil Jones folyamatos problémáival együtt azt eredményezte, hogy újra szerepel Van Gaal terveiben. Képes lehet kulcsfigurává válni a holland menedzser hátsó alakzatában, legyen szó a középhátvéd, vagy a baloldali védõ posztjáról. A Southampton ellen csak 69 percet tudott a pályán tölteni, lecserélése pedig csak tovább fokozta az idegességet a Szentek elleni mérkõzés utolsó pillanataiban. Az Ipswich ellen jó lehetõsége lenne javítani az erõnlétén.

 

Marouane Fellaini

 

 

Marouane Fellaini ebben a szezonban csak 122 percnyi játéklehetõséget kapott. Részben ez annak is köszönhetõ, hogy az elsõ három bajnokit eltiltás miatt kénytelen volt kihagyni. De emellett a United megerõsített középpályássorát, és azt is megszenvedi, hogy Van Gaal csatárként számol vele. Nincs ok, hogy miért ne kezdhetne az Ipswich ellen az Old Traffordon szerdán este. Egy jó teljesítmény pedig ki tudja, akár meg is gyõzheti Van Gaalt arról, hogy több õ egy jó cserénél.

 

Jesse Lingard

 

 

Minden másként alakulhatott volna Jesse Lingard számára, ha a Premier League-ben való bemutatkozásakor nem szenved térdsérülést az elõzõ szezon nyitónapján. Így azonban mindent kezdhetett elölrõl. Az, hogy nem került kölcsönbe a nyáron, azt mutatja, hogy Van Gaal számol a 22 éves középpályással a felnõtt keretben. Nem úgy tûnik, hogy sok kínálkozó lehetõség lenne számára ebben a szezonban, így minden pillanatot meg kell ragadnia, ha ölébe hullik egy kezdõcsapatbeli tagság az Ipswich ellen.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!