Robbo: Rooney nem öreg

A Manchester United legenda, Bryan Robson szerint Rooney még a harmicas éveiben is sikeres lesz és teljesíteni fog a csapatban.


A csapat egykori vezére úgy érzi, a jelenlegi csapatkapitány nem kéne elkeseredjen saját évei miatt, hiszen bõven találunk példát a labdarúgás világában arra, hogy a mérföldkõnek tekintett 30. életévüket betöltött játékosok trófeákat emelhetnek a magasba; ide tartozik maga Robson is. [Rooney szombaton lett 30 éves]

 

"A médiában mindig arról fognak beszélni, hogy 30 után már nem vagy jó semmire, kiégtél, a karrierednek lõttek és képtelen vagy hozni az elvárt szintet, azonban ez nem feltétlenül igaz" - nyilatkozta Robson a ManUtd.com-nak.

 

 

"Emlékszem, én is elmúltam már 30 amikor Klub Világkupát nyertem, duplázni tudtunk a csapattal és a bajnokságot is megnyertem párszor. Egy percig sem rágódtam azon, hogy a karrieremnek befellegzett volna. Nyugodtan mehetsz tovább és további sikereket érhetsz el - a korod sosem lehet akadály ebben."

 

"Wayne számára jelenleg ez jelenti a kihívást, ami kissé másabb, mint az eddigiek. Minden fejben dõl el: miket akarsz még elérni a karriered során, meddig akarsz a legmagasabb szinten teljesíteni. Ez az õ esetében határozottan nem jelent gondot."

 

"Scholesy, Giggsy és a Neville testvérek is bizonyították azt, hogy a késõ 30-as éveit betöltõ játékosoknak is van helyük a pályán - ez ugye Ryan esetében még 40 fölött is érvényes volt. Wayne-ben még mindig rengeteg játékidõ lakozik és remélhetõleg még sok-sok trófeát emelhet a magasba hátramaradt évei alatt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!