De Gea és Mata meccsét elhalasztották Belgiumban

Miután a Spanyolország - Belgium barátságos meccset elhalasztották, David de Gea és Juan Mata visszatérnek Manchesterbe.


Belgium - a FIFA világranglistáján az elsõ helyet elfoglaló csapat - ma este a jelenlegi Európa-bajnok Spanyolországot látta volna vendégül a Stade Roi Baudouinban, de a szomszédos Franciaországban történt, múlt pénteki terrortámadás miatt a hatóság kettesrõl hármasra emelte a terrorfenyegetés szintjét.

 

A Belga Labdarúgó Szövetség az alábbi közleményben informálta a szurkolókat:

 

"Miután konzultáltunk a kompetens hatóságokkal és a spanyol válogatottal, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a mérkõzést."

 

 

"Tegnap, késõ este kereste fel a kormány a Belga Labdarúgó Szövetséget, és azt javasolták, hogy ne kerüljön megrendezésre a ma esti mérkõzés, mert magas a terrorfenyegetés szintje, valamint sok a gyanús alak."

 

"Mélyen sajnáljuk, hogy ilyen késõn kellett elhalasztani ezt a barátságos mérkõzést, ami két motivált csapat között került volna megrendezésre. Megértjük a szurkolók csalódottságát, viszont figyelembe kell vennünk ezeket a kivételes körülményeket, mert nem kockáztathatjuk se a játékosok, se a szurkolók biztonságát."

 

Mata a tegnapi blogjában fejtette ki a véleményét a jelenlegi helyzetrõl.

 

Mata középpályás társa a Unitedbõl, Marouane Fellaini nem szerepelt volna a ma esti meccsen. Habár rendszeres tagja a belga válogatottnak, most nem került be a csapatba egy kisebb sérülés miatt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!