Young már a Leicesterre koncentrál

Ashley Young kijelentette, õ és csapattársai a Manchester United jó bajnoki formájának folytatására koncentrálnak, amikor szombaton a Leicester Citynél vendégszerepelnek.


A szélsõ végigjátszotta múlt héten egykori klubja, a Watford ellen 2-1-re megnyert bajnokit, most pedig újra arra készül, hogy a maximálisan megszerezhetõ pontmennyiséggel távozhassanak a King Power Stadiumból.

 

A Rókák jelenleg vezetik a Premier League tabelláját, a második helyezett Unitedet pedig motiválhatja, hogy egy esetleges gyõzelemmel megelõzhetik szombati házigazdájukat és az élre állhatnak.

 

"A Leicester jelenleg listavezetõ, úgyhogy ez egy rangadó lesz" - kezdte Young a MUTV-nek.

 

"Szeretnénk fenntartani azt a remek formánkat, amit az elmúlt hetekben a bajnokságban mutattunk, és remélhetõleg megtudjuk szerezni a három pontot."

 

 

Young azt követõen nyilatkozott, hogy csapata csak 0-0-s döntetlent ért el a PSV Eindhoven ellen szerdán este a Bajnokok Ligájában, ahol csereként állt be az utolsó 30 percre Memphis helyére. Miután õ se tudta a hõn áhított gólhoz hozzásegíteni a Vörös Ördögöket, a 18-as számú játékos most a holnap teaidõben rendezendõ mérkõzést látja lehetõségnek, hogy választ adjanak a hét közi pontosztozkodásra.

 

"Amilyen helyzeteket sikerült kidolgoznunk a PSV ellen, joggal érezhetjük úgy, hogy meg kellett volna nyernünk a mérkõzést" - tette hozzá.

 

"A második félidõben nyílttá vált, és az ellenfélnek is akadtak lehetõségei. De továbbra is úgy érezzük, hogy nyerhettünk volna, úgyhogy elég nagy a csalódottság most a köreinkben."

 

"Most azonban össze kell szednünk magunkat, és a hétvégén új lendületet kell vennünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!