Scholes még nem döntött a jövõjérõl

A Manchester United középpályása, Paul Scholes elárulta, még egyáltalán nem tudja, hogy a szezon végeztével is folytatja-e futballista pályafutását.


Miután az elmúlt hetekben napvilágra került, hogy Ryan Giggs szívesen vállalna még egy évet a Manchester Unitedben, annak ellenére hogy már 37. életévében járt, szinte mindenki biztosra vette, hogy régi jó társa, Paul Scholes is a folytatás mellett dönt.

 

Egyértelmû, hogy mindkettejüknek helyük van a Vörös Ördögöknél, és még fontos szerep hárul rájuk, koruk ellenére is, amelyet bizonyítottak például a tegnapi Blackpool elleni bajnokin is, ahol kettejük teljesítménye is kellett a még sokáig emlékezetes két gólos hátrányból való fordításhoz.

 

Azonban Scholes, miután csak nemrég tért vissza 8 hetes ágyéksérülésébõl, egyelõre még nem akar annyira elõreszaladni, hogy a jövõjét boncolgassa.

 

"Nem tudom, mi lesz a következõ évben" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Jelen pillanatban csak arra koncentrálok, hogy visszarázódjak a játékba."

 

"Karácsonykor úgy tûnt, hogy csak egy-két hetet kell kihagynom. Aztán egy picit hosszabbra nyúlt, ami nem túl ideális. Remélhetõleg a következõ hetekben megfelelõ erõnléti állapotba kerülök majd."

 

Annyi bizonyos, hogy a sokszoros angol válogatott középpályás ebben jó úton jár, hiszen végigjátszotta, szó szerint végigrobotolta a tegnapi mérkõzést, elejétõl a végéig. Bár sokan Ryan Giggs félidei beállítását vélik a találkozó fordulópontjának, és egyben a Manchester United gyõzelme zálogának, Scholes volt az, aki létfontosságú passzt tált Dimitar Berbatov elé, a bolgár gyõztesgólja elõtt.

 

 

Bár vélhetõleg még sokáig fájó pont marad a Blackpool, és menedzserük, Ian Holloway életében a tegnapi vereség, a mindig korrekt Holloway kiemelte Paul Scholes nagyságát, amely ezen a mérkõzésen is megmutatkozott.

 

"Paul Scholes ahogy passzolja a labdát, az hihetetlen, az egyik kedvencem" - mondta.

 

"Ha õ passzolja a labdát, az oda is megy, ahova akarja. Mindig is imádtam emiatt."

 

"Egyszer-kétszer játszottam ellene, és már akkor is kitûnt, hogy egy géniusz."

 

"Õ bárki számára, aki futballozni akar,  példakép lehet. Öröm nézni minden mozdulatát."

 

"Igazából, azt kívánnám, hogy legyen még mindig csak 21 éves, és akkor életem végéig élvezhetném a játékát."

 

Azok, akik szeretnék visszapörgetni az idõt, azok sajnos ki kell hogy ábránduljanak, már a vörös hajú középpályás sem lesz fiatalabb.

 

Most azonban még mindig képes lehet társaival megkeseríteni az olyan ellenfelek életét, mint az Arsenal, a Manchester City, a Chelsea vagy a Tottenham, ugyanis az õket követõ ágyúsokkal szemben már 5 pontos elõnyt halmoztak fel.

 

"Még lesz néhány nagyon kemény mérkõzésünk" - tette hozzá Scholes.

 

"Lesz még idegenbeli összecsapásunk a Liverpool, az Arsenal és a Chelsea ellen is, de ebben a pillanatban nagyon jól állunk. Azt az utat kell folytatnunk, amit megkezdtünk."

 

TEAMtalk


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!