Scholes még mindig beférne a csapatba

A United legendája nyíltan szokta kritizálni a Vörös Ördögöket, Ian Wright pedig úgy gondolja, hogy annyira lassú a csapat, hogy Scholes-nak még mindig lenne helye a keretben.


Ian Wright, az Arsenal egykori támadója úgy gondolja, hogy a Vörös Ördögök játéka annyira lassú, hogy a 41 éves United legenda, aki 2013-ban vonult vissza, gond nélkûl beférne a csapatba, és õ lenne a legjobb játékos.

 

Scholes rendszeresen kritizálja a United játékstílusát, amióta Louis van Gaal a menedzser, és egyszerûen csak unalmasnak titulálta.

 

Wright ezzel teljesen egyetért: "Paul Scholes kritizálta az egykori csapatát, és ezzel teljesen egyetértek."

 

 

"Annyira lassan építik fel a támadásaikat, hogy ha Scholesy újra cipõt húzna, még mindig õ lenne a legjobb játékos a csapatban."

 

Az FA-kupában mutatott lagymatag teljesítményük után Scholes, a BT Sport szakértõje nagyon lehordta a Vörös Ördögöket, de még Van Gaal is beismerte, hogy õt is kevésbé szórakoztatta amit a csapattól látott.

 

"Voltak olyan meccsek, amiket nagyon élveztem" - mondta Scholes. "A Chelsea elleni például nagyon tetszett, de 0-0 lett a vége, és akár ki is kaphattunk volna."

 

"Olyan mérkõzések is voltak, ami alatt unatkoztam és mérges lettem, mert nem próbáltuk meg szétzilálni az ellenfél védelmét, de ilyen a futball."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!