Van Gaal legalább két visszatérõre számít

Louis van Gaal elmondása alapján Anthony Martial és Matteo Darmian is játszhat majd a holnapi, Watford elleni bajnoki mérkõzésen.


A francia csatár, Martial a Midtjylland elleni visszavágó elõtti bemelegítés közben érezte, hogy valami nincs rendben a combizmával, ami azt eredményezte, hogy Marcus Rashfordot kellett bedobni a mélyvízbe. Darmiannak az Arsenal ellen remekelõ Guillermo Varela személyében lesz vetélytársa a jobbhátvéd posztért folytatott harcban, habár mind a ketten kényelmesen érzik magukat a másik oldalon is.

 

A döntést, hogy Chris Smallingot be fogják-e vetni, egyelõre késõbbre hagyták. Smalling még a Shrewsbury Town elleni FA-kupa meccsen szállt bele egy hirdetõtáblába.

 

"Szerintem a játékosaink márciusban már visszatérnek" - mondta a menedzser. "Szükségünk lesz a visszatérõ játékosokra, mert sûrû program elé nézünk."

 

"Martial és Darmian is játszhat. Talán Chris Smallingra is számíthatunk majd. Ez majd holnap fog kiderülni."

 

Smalling távollétében Michael Carrick játszott középhátvédként Daley Blind mellett, Marcos Rojo pedig kénytelen volt bicegve elhagyni a pályát a hétvégén.

 

Wayne Rooney a vasárnapi, Arsenal elleni mérkõzés elött

Wayne Rooney a vasárnapi, Arsenal elleni meccs elött

 

 

"Fel kell építeni a játékosok erõnlétét" - folytatta Van Gaal. "Láttátok, hogy csináltam Marcos Rojóval - elõször 20 perc, aztán 60, viszont ezt sajnos nem tudta elérni, úgyhogy ez nem olyan egyszerû. Az is egy jó lehetõség, hogy a második csapatban játszatjuk õket."

 

"Rojót megrúgták. Sok játékost megrúgnak és gond nélkül tudnak játszani a következõ meccsen."

 

A United sorozatban a negyedik gyõzelmére hajt, és összességében a sérülésfronton is jók a kilátások.

 

"Úgy néz ki, hogy Fellaini és Valencia fognak elõször visszatérni" - mondta Van Gaal a sajtótájékoztatón. "Viszont ahogy mondtam, csak Martial, Smalling és Darmian után, akik akár már holnap is játszhatnak. Ez attól függ, hogy milyen állapotban lesznek holnap, de nagyon úgy néz ki, hogy a három játékos közül az egyik biztosan játszani fog."

 

"Fellaini lassan visszatérhet a csapattal való edzés utolsó fázisába, és Valencia is együtt edzett ma a csapattal, úgyhogy jól haladnak a visszatérés útján. Wayne Rooney még mindig lábmerevítõt hord."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!