Csapathírek a Brighton meccs előtt

A Manchester Unitednél újra a csapat edzésén üdvözölhették Raphael Varane-t, Victor Lindelöföt és Anthony Martialt.


Mindhárom játékost lencsevégre kapták a kamerák a pénteki, carringtoni sajtónyilvános gyakorláson, amelyen a szezon utolsó, Brighton & Hove Albion elleni idegenbeli bajnokijára készültek. 

 

Lisandro Martinez és Marcus Rashford szintén jelen voltak, miután mindketten a kispadron álltak be a Newcastle hétközi, 3-2-es legyőzése alkalmával és jó volt látni az ifjú Dan Gore-t is, akinek egy sérülés zárta rövidre a Port Vale-nél töltött kölcsönidőszakát.

 

Bruno Fernandes szerdán előre toltabb szerepkörben játszott és bár úgy tűnt a találkozó vége felé, hogy a nemrég két mérkőzést kihagyó karmester valamilyen problémával küzd, majd le is cserélték, a hétvégére rendben lesz.

 

 

"Bruno nem hagyott ki sokat, megfelelő erőnléti állapotnak örvend" - kezdte Ten Hag a klubmédiának.

 

"Azt kell mondjam, az az egyik legkisebb aggodalmam, hogy képes lesz-e megint pályára lépni. Ő friss és nagyon jó formának örvend, de a többi említett játékosnak viszont nagyon fontos lenne, hogy megfelelő mennyiségű játékpercet kapjanak. Ők kihagytak néhány meccset. Rashford a Coventry meccs óta nem állt rendelkezésre, Licha Martinez esetében pedig azt mondanám, hogy kb. az egész szezont kénytelen volt kihagyni. Szóval amennyi percet csak lehet, annyit szeretnénk számára biztosítani a pályán."

 

Rasmus Hojlund a Szarkák ellen ismét megmutatta gólérzékenységét egy becserélése után egy perccel szerzett találattal és eséllyel pályázik a kezdőcsapatbeli tagságra, ahogyan Amad is, aki szerdán góllal és gólpasszal tette emlékezetessé mérkőzését.

 

Harry Maguire és Luke Shaw abban reménykednek, hogy a Manchester City elleni FA-kupa döntőre már hadra fogható állapotban lesznek, de utóbbi esélyei erre eléggé csekélyek, míg Mason Mount biztosan nem lesz bevethető. Tyrell Malacia sérülés miatt az egész szezont kénytelen volt kihagyni.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton - Manchester United

Premier League, 38. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!