Van Gaal revansot venne a Norwichon

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal szerint csapatának újabb pozitív teljesítménnyel kell elõrukkolnia, ha gyõzelmet akarnak aratni a Norwich City felett szombaton.


Öt mérkõzéses veretlenségi sorozattal a hátuk mögött látogatnak a Vörös Ördögök hétvégén a Carrow Roadra, akik az elõzõ fordulóban 1-1-es döntetlent értek el az egy nappal késõbb bajnokká avanzsáló Leicester City ellenében. De amíg a Rókák, és a most hétvégi ellenfél szerencséje közötti különbség gyakorlatilag mérhetetlen, Van Gaal szerint a jelenleg 19. helyezett Alex Neil legénység nem fogja könnyen adni magát.

 

"Mindig nehéz egy olyan csapat ellen pályára lépni, aki szeretné megõrizni tagságát a Premier League-ben - ez mindig nagyon nehéz" - kezdte a holland menedzser újságírók kérdésére sajtótájékoztatóján.

 

"De nincs kifogás; ezzel meg kell birkóznunk. A Norwich gyõzni tudott az Old Traffordon, úgyhogy revansot kell vennünk. Kõkemény mérkõzésnek ígérkezik, de ettõl függetlenül nyernünk kell."

 

 

A múlt vasárnapi, Leicester ellen elért 1-1-es döntetlennel sikerült egy nappal elhalasztaniuk a bajnokavatást Van Gaal tanítványainak, akik ezzel ugyanolyan eredményt értek el Claudio Ranieri együttese ellen, mint õsszel. Akkor a United csak egy pontos hátránnyal rendelkezett a késõbbi bajnokcsapat mögött; a késõbbi különbség nagyban a decemberi sérülés okozta formahanytlás során jött össze. Azonban, bár a játékosai hiánya mindenképpen visszavetette csapatát, a menedzser nem szeretett volna semmit se elvenni a Leicester City csodálatos teljesítményétõl, amikor errõl elõször beszélt csütörtökön.

 

"Minden tiszteletem a bajnok Leicester Cityé, akik megérdemelten nyerték meg a bajnokságot" -  tette hozzá.

 

"Nem mondhatja azt az ember, hogy ha nem lettek volna a sérültjei, akkor õ nyerte volna meg a bajnoki címet. Nem, ez tiszteletlenség lenne a bajnokkal szemben, akik az én szememben teljesen megérdemelten kerültek oda, ahova jutottak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!