Scholes: Három nyári igazolás kell

Paul Scholes szerint a Manchester Unitednek az idei nyáron is ki kell nyitnia a pénztárcát az erõsítésekhez, az elköltött összeget azonban nem nyolc-tíz, hanem két-három játékosra kellene fordítaniuk.


A Vörös Ördögök az elmúlt két, Louis van Gaal irányításával telõ nyár során egyaránt hat-hat játékossal erõsítették meg keretüket, és még ha a legjobb, bajnoki negyedik hellyel végzõdõ forgatókönyv is valósul meg a számukra a szezon végén, akkor is csak épphogy el tudták érni a tavalyi szintjüket.

 

Úgy tudni, ha Jose Mourinho ül le a klub kispadjára a holland menedzser utódjaként, három igazolást tervez végrehajtani, a csapat legendája, Paul Scholes pedig egyetért azzal, hogy legalább ilyen mértékû erõsítést kell eszközölni az Old Traffordon.

 

"Még több pénzt kell elkölteniük" - kezdte a klublegenda a BT Sportnak a Norwich City legyõzését követõen.

 

"Szerintem szükségük van egy klasszis középcsatárra, egy középsõ védõre és némi kreativitás is elkellene a középpályájukra."

 

"Nem hiszem, hogy szükségük lenne nyolc vagy tíz, vagy ilyen mértékû játékosmennyiségre."

 

"Szerintem kettõ-három, maximum négy játékost kell szerzõdtetniük, akik minõséget tudnak hozni a csapatba."

 

Adódhat a kérdés, vajon kire gondol a kétszeres Bajnokok Ligája-gyõztes egykori középpályás. Nos, a United We Stand szurkolói magazinnak adott márciusi interjújában két, a Real Madriddal szintén a legrangosabb európai klubtrófeát már elnyerõ játékost nevét említette.

 

 

"Szeretném, ha Luka Modric ide kerülne. Hogy hány éves most? Lehet, hogy egy kicsit idõsebb, de nagyszerû játékos."

 

"Kedvelem Raphael Varane-t. A realitás talaján maradva mondom ezt a két játékost, de tényleg Real Madrid játékosokról beszélek?"

 

"Valószínûleg szükségünk lenne egy középhátvédre, de nincs túlzottan sok belõlük a piacon, így azt mondanám, hogy vissza kellene hoznunk Paul Pogbát."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!