Tuanzebe az U19-es angol keretben

A Manchester United középhátvédje, Axel Tuanzebe hamarosan megízlelheti, milyen válogatott szintû tornán részt venni, miután lejátszhatta elsõ mérkõzését az angol U19-es válogatottban.


Tuanzebe eddig egyetlen korosztályos válogatottnak sem volt tagja, így ez volt elsõ mérkõzése bármilyen szinten, amikor a 45. percben az Everton játékosát, Ryan Ledsont váltotta Mexikó ellen, ahol végül 2-0-ra nyertek az észak-amerikaiak. A 18 éves játékos hétfõn már kezdõként játszhatott végig 90 percet Aidy Boothroyd edzõ döntése alapján, amint újfent Mexikó ellen léptek pályára és ezúttal õk diadalmaskodtak 1-0-ra.

A fiatal 'Oroszlánok' a következõ hónapban az U19-esek Európa-bajnokságán vesznek majd részt Németországban. Franciaország, Hollandia és Horvátország a B jelû csoportban erõs ellenfélnek ígérkeznek. Az angolok elsõ mérkõzésüket Franciaország ellen játszák majd Heidenheimben július 12-én.

Tuanzebe 10 alkalommal kezdõként és egyszer csereként szerepelt a United bajnoki címet ünneplõ U21-es csapatában ebben a szezonban és a felnõtt csapat Crystal Palace és Bournemouth elleni bajnokijain a padon is ült, mielõtt sérülést szenvedett volna.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!