Közeleg a hiányzók visszatérése

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy hiszi, a játékosok, akik a Ligakupa elődöntő első felvonását a Nottingham Forest ellen kihagyják, jó úton járnak a felépülésben.


Diogo Dalot és Anthony Martial a Charlton Athletic, illetve a Manchester City elleni meccsen szenvedett sérüléseket, Jadon Sanchot pedig nem siettetik a visszatérésben.

 

Axel Tuanzebe, akárcsak Sancho, ismét edzésbe állt, de a menedzser elfogadja, hogy tovább kell dolgozniuk Carringtonban, hogy ismét bevethetők legyenek.

 

"Egyaránt visszatértek, pályán vannak, fejlődnek" - mondta a klubmédiának, amikor Dalotról és Martialról kérdezték. "De holnap nem lesznek bevethetők."

 

Ami Sanchot és Tuanzebet illeti, örömmel tölti el Ten Hagot az a tény, hogy újrakezdték az edzéseket, de némileg óvatosságra int. "Igen, de náluk is ugyanaz a helyzet" - jelentette ki. „Játékra még nem alkalmasak, de alakulnak.”

 

"Kétségtelen, Axel, sokáig nem volt bevethető sem a meccseken, sem az edzéseken. Az egyéni rehabilitáció nagyon nehéz volt számára. Így érthető, hogy időbe telik visszatérni az edzésekbe, a csoportos edzésekbe is, fel kell épülnie. Szóval ez hetekig tarthat."

 

 

Donny van de Beek térdműtétje miatt már kihagyja a szezon hátralévő részét, de Casemiro ismét hadra fogható, miután a vasárnapi Arsenaltól elszenvedett vereség alkalmával letöltötte eltiltását.

 

A Unitednek továbbra is hektikus a versenynaptára, a Forest elleni hazai visszavágóra jövő szerdán - február 1-én - kerül sor, a szombat esti Reading elleni Emirates FA-kupa mérkőzést követően.

 

Az Old Traffordon megrendezésre kerülő Ligakupa találkozó az első a Vörös Ördögök jövő hónapban esedékes nyolc mérőzése közül, az utolsó pedig lehet a Ligakupa döntője a Southampton vagy a Newcastle United ellen, amennyiben túljutunk a Foresten, vagy egy Premier League-találkozó a Brentforddal.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Ligakupa, elődöntő - 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!