Mourinho egyeztetni fog Jones jövõjérõl

A Vörös Ördögök újdonsült menedzsere találkozót kért a sokoldalú játékostól jövõjének megtárgyalása okán, miután az elõzõ szezonban csak hétszer tudott kezdõként pályára lépni.


A 24 éves bekk 2015-ben hosszabbította meg négy évvel szerzõdését az Old Traffordon. Azonban balszerencse sorozata okán, amely keretében sérülés sérülést, illetve betegséget követett, emellett pedig Daley Blind lett a csapat elsõ számú jelöltje a belsõ védõ poszton Chris Smalling mellett, csak hét alkalommal tudott kezdõ lenni az elõzõ szezonban Louis van Gaal irányítása alatt.

 

Szabadságából visszatérve Mourinho szeretne leülni Jonesszal, hogy átbeszéljék, a középhátvéd miként tud illeszkedni jövõbeli terveibe Manchesterben az elkövetkezendõ szezonokban.

 

 

Bár a portugál szándékairól nincsenek hivatalos információk, a Goal klubhoz közeli értesülései szerint Mourinho legfõbb motivációja az lehet a találkozó összehívásában, hogy biztosítsa Jonest, fontos szereplõje a csapat keretének.

 

Mióta 19 évesen megérkezett Manchesterbe, Jones sokoldalúságával vívott ki magának népszerûséget szakmai és szurkolói körökben. Annak ellenére, hogy alapvetõen középsõvédõ, a védelem jobboldalán, és középsõ középpályásként is kiválóan megállta már a helyét, sokodalúsága pedig növelheti annak esélyét, hogy Mourinho megtalálja majd helyét a csapatban.

 

Azáltal, hogy olyan pletykák keringenek, miszerint Blinddel közli majd Mourinho, hogy nem képezi tervei részét, Jones esélyei még úgy is növekedhetnek a csapatban maradásra, hogy a nyári átigazolási szezon elsõ lépéseként már United játékosnak mondhatja magát Eric Bailly, akit nem éppen aprópénznek számító 30 millió fontért szerzõdtettek a Villarrealtól.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!