Scholes: Pogba nem ér 100 milliót

Paul Scholes szerint amennyiben a Manchester United világrekordnak számító összegért leigazolja Paul Pogbát, akkor egykori klubja lényegesen többet fizet a játékosért annak értékénél.


Hetek óta arról lehet olvasni, hogy a Vörös Ördögök 100 millió fontért visszavásárolhatják a Juventus középpályását, aki 2012-ben ingyen távozott az Old Traffordról.

 

Scholes rajong Pogba képességei iránt, de úgy érzi, egy ekkora összeggel szemléletesen Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintre emelnék a franciát, pedig még egyáltalán nincs azon a szinten.

 

"Õ egy nagyon tehetséges játékos volt, játszottam vele elég sokat" - nyilatkozta Scholes riportereknek.

 

"Ha engem kérdezel, akkoriban az ügynöke rengeteget kért egy olyan játékosért, aki 1-2 alkalommal ha szerepelt elsõ csapatban. Oké, azóta nagyon sokat fejlõdött, nagy dolgokat ért el, csak azt nem hiszem, hogy õ egy olyan játékos, aki megér 100 millió fontot."

 

"Akkora összegért olyan játékost kell vegyél, aki egy szezonban ötvennél több gólt termel, mint Ronaldo vagy Messi. Pogba nincs még ott."

 

 

Jose Mourinho Zlatan ibrahimoviccsal és Henrikh Mkhitaryannal erõsítette meg támadó szekcióját és Paul szerint mindkét játékosnak esélye lesz a bizonyításra.

 

"Nem láttam sokszor Mkhitaryant játszani, de jó játékosnak tûnik" - folytatta a legenda. "Ami Ibrahimovic-ot illeti, a PSG-ben játszott, ahol rengeteg helyzetet alakítottak ki és könnyû volt gólt szerezni abban a bajnokságban."

 

"A United van olyan jó, mint a PSG? Még nem, de talán lesz. Így ebben a bajnokságban sokkal többet kell majd dolgoznia önmagának ahhoz, hogy gólt szerezzen."

 

Mindazonáltal Scholes szerint eddig a Man City az, aki a legjobb igazolást hajtotta végre a nyáron Ilkay Gündogan megszerzésével.

 

"Ha fitt tud maradni, akkor egy nagyon jó játékossal gazdagodott a klub. Sokszor láttam játszani a Dortmundban. Sok gondja akadt a sérülésekkel, fantasztikus lehet, ha fitt tud maradni. 20 millióért a mai világban ajándék volt a német."

 


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!