Jones ambíciói a szezonra

Phil Jonest az Arsenal és a Stoke City is kerülgeti, a Manchester United védõje azonban szeretné megkezdeni a bizonyítást José Mourinho irányítása alatt.


Jones a Vörös Ördögök idei három tétmérkõzésének mindegyik meccsnapi keretébõl kimaradt, amelyet követõen a Stoke City, és a rivális Arsenal is érdeklõdött a játékos megszerzését illetõen.

 

A 24 éves bekk, aki öt éve csatlakozott a Unitedhez, január 2. óta nem léphetett pályára tétmérkõzésen a felnõtt csapatban, mostanra azonban szeretne már túllendülni sérülései okozta problémáin.

 

"Voltak hullámhegyeim és hullámvölgyeim" - kezdte a JD Footballnak.

 

"Jól sikerült a kezdés a klubnál, az pedig maga az álom volt, hogy a második itt töltött évemben bajnokok tudtunk lenni. Részt vehettem a világbajnokságon és az Európa-bajnokságon is, több mint 100 mérkõzésen szerepeltem a Unitedben, ami összességében nem annyi, mint amennyit szerettem volna, de remélhetõleg még sokkal tudom gyarapítani ezt a számot."

 

"Nem futballozhattam túlzottan sokat az elõzõ szezonban, úgyhogy fontos számomra az, hogy fitt maradjak, és lendületet vegyek a szezon kezdetén. Jó edzettségi állapotban kell lennem, és erõsnek kell maradnom. Mindig úgy kezdem a szezonokat, hogy meghatározok magamnak ilyen-olyan célokat, hogy ezt meg azt akarom elérni."

 

"Ebben a szezonban csak játszani szeretnék, és élvezni a futballt, mérkõzéseken szerepelni és mindenek elõtt valamit nyerni. Remélhetõleg ez sikerülni fog."

 

 

Azt rebesgetik, hogy a nyári átigazolási szezon vége elõtt mindenképpen az Álmok Színházába kívánják csábítani a Southampton portugál Eb-gyõztes játékosát, José Fontet, amely értelmében Jones csak ötödik számú választás lenne Manchesterben a középhátvéd posztján.

 

Eric Bailly, Daley Blind és Chris Smalling ugyanis egyértelmûen Jones elõtt foglal helyet a védelem tengelyében bevethetõ játékosok között, aki pozitívan nyilatkozott a Mourinhoval való közös munkáról.

 

"Amikor egy új menedzser érkezik egy csapat élére, természetes, hogy különbözõ elvárásai, mentalitása, edzéstechnikája van, és még persze sorolhatnám" - tette hozzá.

 

"De eddig minden nagyon jó."

 

"Élvezetesek az együtt töltött napok, és megfigyelhetõ némi felfrissülés a környezetünkben. Szerintem az idõ elõrehaladtával egyre jobban fogjuk érteni, miként kíván minket játszatni, bizonyos pozíciókban mit vár el emberektõl, és jobban megfogjuk ismerni, ahogy õ is minket."

 

"Remélhetõleg mindannyiunknak sikerül vele remek kapcsolatot és egy jó csapatot kiépíteni, ami sikeres szezont eredményez majd számunkra." 

 

Jones az elõzõ szezonban csak hét alkalommal jutott szóhoz kezdõként, a Blackburntõl való 2011-es leigazolása óta átlagosan 28 mérkõzésen lépett pályára a felnõtt csapatban egy szezonban.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!