Scholes: Sakkban kell tartanunk a Kékeket

Paul Scholes eltökélt abban, hogy mikor a Manchester City ma az Old Traffordra látogat, kiütik õket a bajnoki elsõségért folyó versenybõl.


Egy hazai gyõzelemmel nyolc pontos elõnyt szerezhetne a United a harmadik helyezett City ellen úgy, hogy egy mérkõzéssel kevesebbet játszottak. Ezért Scholes úgy véli, a ma ebédidõben lejátszandó városi derbi jó alkalom lehet arra, hogy megfúrják a Kékek bajnoki gyõzelemrõl szóló terveit.

"Biztos vagyok abban, hogy azt gondolják idén esélyük van és az Old Traffordra látogatva egy gyõzelem nagyot segítene nekik" - mondta Scholesy. "De nekünk meg kell bizonyosodnunk arról, hogy ez nem következik be és nekünk kell tovább harcolnunk a bajnoki címért."

 


A két csapat között lejátszott 27 Premier League találkozóból csupán ötöt veszített a United, de Scholes szerint ennek nagy jelentõsége nincs.

"Évekkel ezelõtt a bajnokság alsõ felében voltak és akkor is forró hangulatú derbiket játszottunk. Tudjuk, hogy jobb minõségû játékosaik vannak azót és közeledtek hozzánk. Nem vagyok biztos abban, hogy ez a mérkõzés akkora jelentõséggel bír, mintha a Chelseavel vagy az Arsenallal játszanánk. A Citynek nyernie kellene valamit, hogy a legfõbb riválisok közé kerüljenek. De biztos vagyok abban, hogy idén harcolnak a címért és az elkövetkezendõ években nagyobb javulást is elérnek majd."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!