Korai csapathírek a Liverpool elleni összecsapás elõtt

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho reméli, hogy minden válogatott játékosa épségben visszatér a Liverpool elleni, hétfõi rangadó elõtt.


A Vörös Ördögöknek több ideje van felkészülni az anfieldi túrára, ami segíthet Sergio Romeronak, Marcos Rojonak és Antonio Valenciának, hogy felépítsék magukat a találkozóra, miután mindannyian Dél-Amerikában játszottak világbajnoki selejtezõmérkõzéseket, azonban Mourinho fiaira hat nap alatt három mérkõzés is vár majd.

Henrikh Mkhitaryan kihagyta Örményország Románia és Lengyelország elleni mérkõzését, hogy visszaszerezhesse teljes fittségét, Luke Shawt pedig ezúttal nem hívták meg az angol válogatottba, az ideiglenes szövetségi kapitány Gareth Southgate ugyanis a múlt héten elmondta, a balbekk "még nem elég fitt".

 

 


Phil Jones a jelek szerint továbbra is a partvonalon kívülre kényszerül, azonban Marouane Fellaini egész biztosan egészséges lesz az összecsapásra, ugyanis eltiltás miatt nem játszott a Gibraltár elleni gyõzelem során a belga válogatottban.

A házigazda Adam Lallana (ágyék) és Georgino Wijnaldum (térdín) bevethetõsége miatt aggódhat, azonban Emre Can úgy tûnik elérhetõ lesz, miután felépült bokasérülésébõl, amit a Burton Albion elleni Ligakupa találkozó során szedett össze. Dejan Lovren és Nathaniel Clyne mindketten meg kell gyõzzék menedzserüket, hogy fittek lesznek a mérkõzésre.

Anthony Taylor fogja vezetni a hétfõi összecsapást.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!