Scholes: Most kezd komollyá válni a verseny

Paul Scholes élvezi, hogy ismét európai színtéren játszhatnak.


A Vörös Ördögök február végétõl ismét három sorozatban vesznek részt és bár a mérkõzések rohamosan követik egymást, melyek ráadásul nagyon komoly összecsapások is, a régóta Vörös Ördögként szolgáló középpályás nem választana másik utat magának.

"Ez az, amikor a Bajnokok Ligája valójában elkezdõdik, a kiesési szakasszal" - kezdte Scholes, a jövõ szerdai Marseille-ben lejátszandó találkozóra hangolódva.

"Remélhetõleg ez egy remek kezdete lesz egy kiváló szezonnak, mely végén a Bajnokok Ligája döntõjébe jutunk és meg is nyerjük azt."

 


A United egyik legtapasztaltabb európai kuparésztvevõjeként Paul a 11 évvel ezelõtti, Marseille elleni találkozóra emlékszik vissza.

"Marseille egy nagyon nehéz hely. Jó néhány évvel ezelõtt játszottunk ott és vesztettünk. (1999.október 19-én 1-0-ra) De annak ellenére, hogy tudom nem lesz könnyû, nagyon várom már."

Immár 12 bajnoki mérkõzés maradt a United számára idén, de a Bajnokok Ligája és az FA kupa szereplés miatt még sok fontos, egyenes kieséses találkozó is várhat a csapatra, Scholes és serege tudja, egy hiba itt már nagyon sokba kerülhet.

"Az utolsó szakaszhoz érkeztünk, amikor az eredmény mindennél fontosabb. Tehát itt az idõ valóban felállni és játszani!"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!