Paul tiszteleg Neville elõtt

Paul Scholes tisztelettel adózik több mint 20 éve csapattársa és barátja, Gary Neville elõtt.


Gary Neville a Manchester Unitedben lejátszott 602 mérkõzés után a hónap elején elérkezettnek látta az idõt, hogy pályafutása véget érjen, bár a szezon végéig még Sir Alex fiaival edz továbbra is.

Scholes együtt játszott már a United akadémiáján is Garyvel és a páros nagyban segítette az ifjúsági csapatot abban, hogy 1993-ban az FA Youth Cup döntõjébe jussanak. Pályafutásuk nagyon hasonlóan alakult, ugyanabban a szezonban, 1994/95-ben lettek az elsõ csapat tagjai.

 


"Együtt nõttünk fel" - mondta Scholes. "Az évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz és most szomorú, hogy befejezi. Hiányozni fog."

"Micsoda karrier az övé! A 20 év alatt megannyi kupát nyert itt és több, mint 80 alkalommal volt Anglia válogatottja. Ha nem sérült volna annyiszor meg, 120 alkalom felett is járhatna már. Nagyon sajnálatos, hogy a fittségével problémák voltak és emiatt kellett döntenie úgy, hogy visszavonul."

Scholes azt is elismerte, a United meg fogja érezni Edwin Van der Sar visszavonulását is a szezon végén. A középpályás elismerte a holland "hatalmas karrierjét", valamint elmondta, hogy "nagy veszteség lesz a csapatnak".

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!